vatrene nijanse

Radikalnim promjenama frizura nema kraja; Beyonce više nije plavuša

01.03.2024 u 11:22

Bionic
Reading

Brojne slavne ljepotice pohitale su u frizerske salone po najnoviji look, a među njima se našla i Beyonce koja je birala iznenađujuće crvene pramenove

Beyonce je jedna od rijetkih slavnih diva koja je kroz godine ostala vjerna plavoj boji kosi, s tek povremenim promjenama nijansi. No, čini se kako je promjena godišnjeg doba i nju inspirirala na osvježenje looka i odabir pomalo iznenađujuće frizure.

Naime, jedna od najvećih glazbenica današnjice osvanula je na naslovnici magazina CR Fashion Book s bojom kose koja je spoj glamurozne crvene i elegantne bakrene nijanse.

Njena vatrena boja još je više došla do izražaja uz efektan stajling sastavljen od pripijenog zlatnog bodija i raskošnog volana posred trbuha uz koje je nosila visoke čarape i krem salonke.

Zlatni tonovi besprijekorno su naglašavali crvenu nijansu, koja je mnoge podsjetila na boju koju je nosila u ulozi pop zvijezde Sharon u filmu 'Obsessed' iz 2009. godine u kojem je nastupala uz slavnog Idrisa Elbu.

Mnogi nagađaju da je ipak riječ o tek prolaznoj promjeni kose za svrhe fotografiranja, no činjenica jest da su njenim dugačkim valovima u ovoj senzualnoj boji fanovi - oduševljeni.

Za novi stil zaslužan je njen omiljeni modni frizer Jawara, poznat po stiliziranju lookova zvijezda uoči poziranja za naslovnice. Osim s Beyonce, koja je uz njegovu pomoć osvanula na naslovnici Voguea s raskošnom punđom 2022. godine, osmislio je i elegantnu frizuru Rihanne za isti magazin, te brojnih drugih slavnih ljepotica koje su mu kroz godine iskazale povjerenje.

  • +5
Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se kako su upravo radikalne promjene frizura prevladavajući trend u svijetu poznatih i slavnih jer je u razmaku od par tjedan niz holivudskih zvijezda osvanulo s novim lookom.

Najpopularniji odabir postali su pramenovi medene boje (koje su birale Zendaya, Jennifer Aniston, Angelina Jolie Meghan Markle), a tek treba vidjeti kako će slavne ljepotice reagirati na ideju bojanja kose vatrenim tonovima poput Beyonce.

prelijepa boja

Angelina Jolie radikalno promijenila frizuru; više nije brineta

Pogledaj galeriju