udobnost i stil

Ultimativni modeli za proljeće: Od sandala do balerinki - ove cipele izduljuju siluetu i dodaju centimetre

30.03.2023 u 15:48

Bionic
Reading

Po pitanju mode najbolji su komadi oni koji idu u korak s trendovima, a da pri tome pružaju udobnost. Oni koji žele vizualno izduljiti siluetu i visini dodati pokoji centimetar, postoji odličan izbor cipela, bez žrtvovanja udobnosti

Sitnija tjelesna građa ne mora nužno ići pod ruku s jako visokim potpeticama, posve suprotno. Dame koje su nešto niže također vole uživati u udobnosti tenisica i blagodatima balerinki i mokasinki.

Ipak, u mnogim prilikama priželjkuju vizualno produžiti noge, a time i čitavu siluetu. Za to postoje cipele koje mogu pomoći, i to bez penjanja na neudobne platforme. To su, primjerice, štikle sa stiletto potpeticom, Mary Jane sandale , klompe ili sandale s remenčićima. Ako ste sitne građe i želite stilizirati svoju figuru, evo popisa cipela (s vrlo udobnim potpeticama) koje morate imati u svojoj garderobi. Noge će vam biti zahvalne već pri prvom izlasku.

Sandale s kitten potpeticom

Jednostavne za nošenje, modeli s malim potpeticama donose pravi modni štih svakom stajlingu, bilo da se radi o dugoj pletenoj haljini ili ležernim trapericama.

Mary Jane sandale

Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovo je cipela s puno osobnosti i svestranosti po pitanju modnom stiliziranja. Od modela s udobnom, a relativnom visokom potpeticom. Njihov napola mudar, a napola prekrasan šarm, više je nego ikad u porastu i dominira po pitanju udobnosti.

Klompe

  • +11
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pomalo retro, a opet tako chic. Klompe se ove sezone na velika vrata vraćaju na modnu scenu unoseći poželjene trendove u duhu 70-ih u garderobu.

Mokasinke

  • +6
Mokasinke Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zaigrati na kartu klasičnog chica s pomakom uvijek je sigurna modna oklada. S druge strane, mokasinke s potpeticama primjer su ultimativne udobnosti.

Japanke s petom

Pravi primjer trenda snažno inspiriran Y2K estetikom omogućuje da, doslovce, idete u korak s vladajućim trendovima.

Espadrile s podebljanim potplatom

Tu ne treba puno objašnjavati – ovo su cipele koje ćete obožavati i nositi čitavo ljeto, a vjerojatno i u prvim danima jeseni.

Balerinke na petu

Uz Mary Jane balerinke, 2023. obilježava se i povratak klasičnih balerinki. Volimo modele s malom petom posebice ako želimo dobiti pokoji centimetar na visini, a da pritom ne ozlijedimo stopalo.