THE ROW

Jesu li ovo najbolje sandale godine? Brend koji mnogi priželjkuju, a samo najbogatiji nose ima hit modele

29.03.2023 u 08:42

Bionic
Reading

Vrijeme sandala je pred vratima, a brend koji je utjelovljenje luksuznog minimalizma i predstavlja jedan od najpoželjnijih u krugovima influencerica i trendseterica ima model koji mnogi već sada nazivaju 'najboljim sandalama ove godine'

Postoji li nešto što The Row ne može? Od iznimnih krojeva do poželjnih torbica - promišljeni pristup brenda koji je utjelovljenje luksuznog minimalizma mijenja način na koji se odijevamo od 2006. godine kada su lansirani prvi modeli. A 17 godina kasnije zaljubljenici u modu još uvijek su opsjednuti njihovom skromnom, minimalističkom estetikom, što i nije tako loše za brend koji je nastao nakon potrage za 'savršenom' bijelom majicom.

Svake godine na pariškom Tjednu mode The Row servira novu liniju, a neizbježno se u prvom planu nađu modni dodaci. Sjećate se prošlogodišnjih mega popularnih fisherman sandala? The Row ih je prvi predstavio na pisti. A luksuzne kožne japanke koje su se počele pojavljivati posvuda po ulicama? Da, i tu je The Row bio prvi. Sestre Olsen čak su ponovno pokrenula i trend balerinki dok je većina još nosila zimske čizme.

Dakle, kada je riječ o cipelama koje ćemo htjeti nositi ovog proljeća i ljeta, nema boljeg mjesta za početak od The Rowa, a brend je upravo izbacio ljetne sandale koje imaju sve predispozicije postati jednim od najprodavanijih modela.

Kris, najnoviji model s potpisom The Rowea je gladijatorska sandala s remenčićima izrađena od meke talijanske kože, a predstavlja nenametljivi i vrlo chic cipelu kakvu bismo i očekivali od ovog prestižnog brenda.

Već veliki hit među influencerima i trendsetericama, ravne sandale jednostavne za nošenje i savršen su odabir za sunčano ljeto koje je pred nama, ali su i dovoljno svestrane da ih se bez problema može nositi u proljeće uz traperice i casual pletivo. Zaljubljenice u modu jednostavno će ih obožavati.

Baš kao i svi komadi s potpisom The Rowa, i ove sandale nalaze se na kraju ljestvice skupljih cipela, ali izrada i kvaliteta čine ih pouzdanom investicijom za dugotrajno nošenje, a dodatni plus je bezvremenski dizajn. No, ako vas ne osvoji ravni model prekriženih remenčića, tu su i modeli poput japanki s podebljanim potplatima ili pak sandale s potpeticom koje će podići svaki stajling. Nema sumnje, The Row sandale uskoro će preuzeti vlast u 2023. i natjerati nas da na dulje vrijeme spremimo svije zdepaste čizme.

  • +8
The Row sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije