OPUŠTENO IZDANJE

Udobnost prije svega: Katie Holmes nosi hlače na koje bi se rijetki odvažili

07.08.2020 u 13:17

Bionic
Reading

U vremenima kada je izraziti seksepil 'must have', lijepa glumica Katie Holmes ipak bira ono u čemu se osjeća najudobnije. Ovoga puta to su udobne široke hlače koje se rijetki usude nositi, a zgodna glumica i u njima izgleda sjajno

Za razliku od svojih kolegica iz svijeta showbizza koje su uvijek pomno dotjerane, bivša supruga Toma Cruisea nema problema pojaviti se niti u potpuno opuštenom izdanju.

U jednom takvom posve običnom casual izdanju, Katie Holmes prošetala je susjedstvom u New Yorku te se uputila do lokalne trgovine.

Za ovu je prigodu odjenula je lanene bež hlače širih nogavica i jednostavnu bijelu majicu te neupadljive bijele kožne tenisice.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Palazzo model od omiljenog ljetnog materijala lana izgledao je izuzetno udobno, a prije svega je poželjan u ljetnim vrućinama i sparinama koje trenutno vladaju Manhattanom.

Dobro je poznato da ljeti treba pripaziti s odabirom materijala te izbjegavati tkanine u kojima koža ne diše. Holmes izgleda dobro zna da nema ništa udobnije od odjeće načinjene od lana, tkanine koja je ugodna za nošenje tijekom ljetnih vrućina. Efikasno sprječava znojenje iako ima jednu manu: lako i brzo se gužva.