EFEKTNO IZDANJE

Udobne i svestrane: Helen Mirren obožava bijele tenisice, a zna i kako ih nositi

16.05.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Nakon rimske premijere filma ‘Fast X’, oskarovka Helen Mirren zaputila se do juga Francuske kako bi sudjelovala na novom, 76. izdanju filmskog festivala u Cannesu

Najveće zvijezde iz filmske, ali i modne industrije, i ove godine očekuju se na glamuroznom, crvenom tepihu u Cannesu. Uoči svečanog otvaranja novog izdanja filmskog festivala, zakazanog 16. svibnja, fotoreporteri već su uočili pojedine zvjezdane uzvanike poput Helen Mirren.

Prije defiliranja crvenim tepihom, slavna Britanka sa suprugom Taylorom Hackfordom smjestila se u hotel Martinez ispred kojega je uočena u još jednom efektnom izdanju.

Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Modnu neustrašivost u osmom desetljeću života dokazuje u svako prilici pa je nakon glamuroznog izdanja u znaku škjokica, na jugu Francuske odlučila istaknuti boje.

S dogovarajućim rajfom za kosu, njezina duga verzija zelenog sakoa otkrivala je kombinaciju bijele majice, žutog kardigana i crnih hlača cigareta kroja, da bi cjelokupno izdanje zaokružila bijelim tenisicama klasičnog dizajna.

Dobro je poznato koliko ovaj must have model obuće u ormaru savršeno zaokružuje brojne stajlinge, a toga je itekako svjesna 77- godišnja Oskarovka.  Ranije ove godine, na 73. Izdanju Berlinalea, servirala je još jedno izdanje s bijelim tenisicama u glavnoj ulozi.  

  • +6
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA