helen mirren

Savršen za sijedu kosu: Zablistajte s prelijepim modnim dodatkom koji briše godine

13.05.2023 u 12:32

  • +5

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: Vianney Le Caer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna glumica Helen Mirren na crveni tepih stigla je sa zlatnim rajfom u kosi koji je savršeno pristajao na njene elegantne sijede

Slavna glumica Helen Mirren još je jednom oduševila stajlingom na crvenom tepihu. Ovoga puta, 77-godišnjakinja blistala je u Rimu na promo turneji novog filma iz hit franšize 'Brzi i žestoki' te se u mnoštvu crnih haljina izdvojila u spektakularnom zlatnom izdanju.

Britanska zvijezda sve je ostavila bez daha u dugačkoj haljini s elegantnim tankim bež volanima oko ramena i ovratnika te glamuroznim zlatnim šljokicama posutim po čitavom stajlingu.

No, osim laskave haljine, u prvom planu bio je neodoljiv modni dodatak - zlatni rajf! Ovaj detalj ne viđamo često posljednjih godina, no Mirren je pokazala kako je upravo on kao stvoren za sijedu kosu.

Zlatni rajf koji je birala bio je obogaćen malenim cirkonima koji su bili usklađeni s naušnicama te je savršeno pristajao na otmjenu punđu, čime je još jednom dala neodoljivu ideju za stiliziranje sijede kose!

Rajf već nekoliko godina 'uživa' lošu reputaciju kao staromodni dodatak, međutim, u verziji upečatljivog dizajna kao što su zlatna ili srebrna te nošen na sofisticiranu frizuru poput punđe, dolazi kao garancija uspješnog look-a koji pomlađuje u trenu.

ZVIJEZDE U RIMU

Ne zna se koja je ljepša: Dame iz 'Brzih i žestokih' pokorile crveni tepih

Pogledaj galeriju