FIT PIPPA

U top formi: Sestra Kate Middleton pokazala isklesano tijelo na egzotičnoj destinaciji

14.02.2023 u 21:11

  • +11

Pippa Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Mlađa sestra princeze od Walesa, 39-godišnja Pippa Middleton Matthews sa svojom se obitelji odmara na St. Bartsu, omiljenoj karipskoj destinaciji slavnih i bogatih

Slavna brineta nije promaknula fotografima u crvenonarančastom bikiniju sa zlatnim detaljima koji potpisuje Heidi Klein, a ima i dodatnu prednost. Kupaći kostim je reverzibilan i može se nositi s dvije strane - s druge strane nalazi se lijep uzorak s motivom koralja.

Zgodna brineta, ponosna mama troje djece, sina i dvije kćeri, uživala je u ljetnim radostima na plaži u društvu djece i supruga, financijaša Jamesa Matthewsa, pokazavši da je u top formi.

TAKO SE TO RADI

Kate Middleton u vedrom raspoloženju: Jednostavan stajling podignula komadima u hit boji

Pogledaj galeriju

Vitka Pippa može se pohvaliti zavidnom figurom i zategnutim tijelom što je rezultat dugogodišnjeg bavljenja sportom koji Pippa ne propušta, aktivnim načinom života i zdravom prehranom.

U jednom ranijem intervjuu Pippa je otkrila kakvu ulogu u njezinom životu ima tjelovježba. 'Vježbanje je jako važan dio mog života. Bitna mi je za um i za tijelo', izjavila je.

Inače, otok St. Barts već je tradicionalno okupljalište ove poznate obitelji jer na njemu luksuzni hotel posjeduje Pippin šogor Spancer Matthews.