KAIA GERBER

Lijepa brineta ne izlazi iz jeftinih tenisica za kojima vlada nezapamćena pomamama

14.02.2023 u 19:36

  • +7

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Manekenska senzacija Kaia Gerber, lijepa kćer Cindy Crawford i Randea Gerbera, redovito je vrlo visoko na top ljestvicama zahvaljujući svojim cool modnim kombinacijama

Mlada ljepotica kojoj svi predviđaju blistavu modnu karijeru, s lakoćom slaže casual stajlinge koji joj odlično pristaju.

Cindyina nasljednica u svoje besprijekorne modne kombinacije često uključuje tenisice, a među njezinim najdražim modelima su osim kultnih 'starki' ili povratničkih tenisica brenda New Balance, u posljednje vrijeme ne izlazi iz modela Adidas Samba za kojim vlada nazapamćena pomamama među zaljubljenicama u modu.

  • +9
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Riječ je o modelu retro izgleda koji osvaja osim svojom svestranošću i pristupačnom cijenom koja iznosi oko 70 eura, a razlog za njihovu popularnost je i u nizu suradnji Adidasa s poznatim brendovima poput američkog Kitha i britanskog Wales Bonner.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Lijepa Kaia je bez greške spojila trendiprugasti džemper s kragnom u klasičnoj crno-bijeloj kombinaciji s udobnim hlačama širokih nogavica, a u ovaj cool outfit je odlično uklopila crne Sambice.

Sunčane naočale i ležerna frizura s razdjeljkom po sredini, podignuli su ovaj jednostavan, a vrlo efektan stajling.