ZA SVAKI STAS

Ženstveno i lijepo: Ove divne haljine doista prizivaju proljeće

14.02.2023 u 17:08

  • +39

Street style New York

Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U New Yorku se do 15. veljače održava Tjedan mode, a kao i uvijek sve je u znaku maštovitih, razigranih i intrigantnih stajlinga viđenih na ulicama te svjetske modne prijestolnice

Ovogodišnje izdanje Tjedna mode u New Yorku ponovno nije razočaralo, a kao i uvijek, više od kreacija viđenih na revijama poznatih dizajnera, ništa manje zanimljive nisu ni maštoviti outfiti Njujorčanki i njihovih gošći.

Ono što je odlika tamošnjih fashionistica je modna odvažnost, a to najbolje dokazuju street style prizori iz Velike Jabuke.

  • +14
Haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kad se radi o spajanju nespojivih komada street style zvijezde u New Yorku doista ne znaju za greške i to rade s puno stila.

NE ODRIČE SE PUF RUKAVA

Zagasiti tonovi, mekano pletivo i neodoljive haljine: Pogledajte novu kolekciju Ulle Johnson

Pogledaj galeriju

A što se nosi? Strogih pravila kao i uvijek nema, no primijetan je povratak vibrantnih printova i vedrih boja koji šire optimizam.

Trendseterice u divnim haljinama veselih uzoraka poput točkica ili sitnih cvjetova mamile su poglede prizivajući proljeće pa ako tragate za modnom inspiracijom, vjerujemo da ćete je pronaći i u našoj galeriji s NY Tjedna mode jer sudeći po viđenom, haljine će i dalje biti vrlo visoko na ljestvicama popularnosti.