TJEDNI HOROSKOP

U tjednu iz snova Strijelce će mučiti pravila, a Blizance brzopletost. Ribe će olako zagrizati ljubavne udice, ali povjerenje ne zaslužuju svi

29.04.2019 u 06:08

Bionic
Reading

Strijelcima je tjedan kao stvoren za flert i ljubavne avanture, a omiljeni će biti i u radnoj sredini. Slijeđenje pravila predstavljat će im jedini problem. Puni samopouzdanja, Blizanci će s lakoćom zavoditi i biti omiljeni kod suprotnog spola. Uspjeh ih neće zaobići, a jedini problem stvarat će im brzopletost. Ribe će padati na izgled i lijepe riječi, no brzo će shvatiti da moraju više paziti kome poklanjaju povjerenje

Ovnovi će u ljubavi biti sretni i ispunjeni. Ako ste u vezi, voljeni će vam davati veliku potporu i ohrabrivati vas da budete najbolja verzija sebe. Pred samcima je susret od posebnog značaja. Bit ćete uspješni u svemu čega se prihvatite. Čak i ako se s nekim zadatkom ne snalazite najbolje, nećete odustati dok ga ne savladate. Kolege će vas voljeti pa će vam rado uskakati u pomoć.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će maštati o nekome tko im je nedostižan, možda zato što je u vezi ili zbog toga što nije ni svjestan njihovih osjećaja. Ako ste u braku ili ljubavnoj vezi, česte svađe udaljit će vas od partnera. Novac će vam olako kliziti iz ruku. To će jednim dijelom biti vaša krivica jer ćete kupovati bez ikakvog plana, no većina novca ipak će vam otići na plaćanje računa, režija i iznenadnih popravaka u kućanstvu.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljudima će se sviđati samouvjeren stav Blizanaca, no vaše glavno oružje ipak će biti smisao za humor. Uspjeh vas neće zaobići, ponajviše zbog vaše upornosti, odvažnosti i velike energije. Pobrinite da iza vaših odluka i postupaka stoji više promišljanja. Nećete se nimalo štedjeti. Stalno ćete biti u pokretu, baviti se sportom ili obavljati svakodnevne zadatke, no ne zaboravite odvojiti koji trenutak za odmor.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Učestale ljubavne svađe posve će izmoriti Rakove i navesti na razmišljanje o prekidu. Nemojte u ljutnji donositi odluke koji bi vam mogle drastično izmijeniti život. To su stvari o kojima treba dobro razmisliti. Ambiciozni i željni priznanja, davat ćete sve od sebe kako biste ostvarili ciljeve. Iako se neće baš uvijek sve odvijati po planu, nemojte odustajati i prihvatite pomoć bliskih suradnika.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će doznati da im simpatija uzvraća naklonost, a odlazak na piće ili u kino bit će početak obećavajućeg odnosa. Neki će parovi izlascima ili putovanjem uspješno probuditi bliskost. Očekuje vas poslovni uspjeh, a osobito u područjima vezanim za učenje, obrazovanje i pravo. Ostvarit ćete uspješnu suradnju s inozemstvom, a neke od vas očekuje odlazak na put ili poslovno usavršavanje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će partneru stalno nešto prigovarati pa će osjećati da im ne može udovoljiti. Nemojte se usmjeravati samo na njegove mane, već obratite pažnju na lijepe strane vašeg odnosa. Samce očekuje vruć, no kratkotrajan flert. Poslovni planovi vrtjet će se oko ostvarenja što veće zarade. Novac će vam biti važan zbog osjećaja sigurnosti, a ovo je razdoblje sjajno za ulazak u novo ulaganje ili kupnju dionica.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Netko tko im se udvara i tko je osvojio misli Vaga mogao bi se pokazati neiskrenim. Ako ste u potrazi za trajnijim odnosom, nemojte s njim započinjati vezu i zaštitite se od razočaranja. Previše ćete se oslanjati na druge. Nedostajat će vam samopouzdanja da biste samostalno iznijeli neki veći posao ili projekt pa ćete se ovog tjedna prikloniti timskom radu.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpione će snažno privući netko s kim su nedavno započeli suradnju. Kada se malo bolje upoznate, shvatit ćete da nemate mnogo toga zajedničkoga, no to vas neće spriječiti da ipak okušate sreću. Povoljno je razdoblje za uvođenje novih radnih metoda. Razmišljate li o osamostaljenju ili promjeni posla, počnite ozbiljnije raditi na ostvarenju planova, a posebno ako uključuju ulazak u partnerstvo s nekim kome vjerujete.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tjedan je Strijelcima kao stvoren za flert i ljubavne avanture. Ako ste tek započeli vezu, s novim odabranikom vezat će vas snažni i duboki osjećaji pa ćete vaš odnos vrlo brzo dovesti na višu razinu. Bit ćete omiljeni u radnoj sredini. Mnogim ćete suradnicima biti uzor pa će od vas stalno tražiti savjete. Sjajno ćete se snalaziti u zadacima koji iziskuju kreativnost i maštu, dok će vam slijeđenje pravila predstavljati problem.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Duge veze Jaraca prolazit će kroz svojevrsnu krizu. Osjećat ćete da s partnerom više ne dijelite zajedničke interese, a uplitanje rodbine u vaš odnos dodatno će vas udaljiti jedno od drugog. Šef će vam zamjerati površnost u radu i nedostatak koncentracije. Nemojte se s njim svađati, već uvažite kritike i zatražite pomoć suradnika u kojeg imate povjerenje.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samci Vodenjaka će upoznavati nove ljude putem internetskih društvenih mreža, a netko tko na taj način uđe u njihov život brzo će postati njegovim neizostavnim dijelom. Ako ste u vezi, dragi će vam stalno pokazivati koliko vas voli. Nemojte odustati ako se nađete pred preprekom. Vjerujte u sebe i poduzmite sve što možete kako biste riješili problem. Pođe li vam to za rukom, doživjet ćete uspjeh i biti nagrađeni.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će biti lako zavesti, no brzo će shvatiti da ipak nije sve u izgledu i lijepim riječima te da moraju više paziti kome poklanjaju povjerenje. Neki parovi počet će zajedno živjeti i zbog toga će biti prilično uzbuđeni. Nećete imati sluha za tuđe potrebe, zbog čega će s vama biti izazovno surađivati. Poslušajte mišljenje ostalih kolega i uvažite dobronamjerne kritike.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia