HOROSKOPSKE DOBRICE

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najugodniji ljudi

13.04.2019 u 07:54

Bionic
Reading

Dobrota se javlja u raznim oblicima. Neki su dobri jer uvijek nađu vremena za druge, pozorno slušaju, znaju kako razvedriti druge, rado priskaču u pomoć i sjajni su prijatelji. S druge su strane oni kojima nedostaje suosjećanja i poštovanja, koji igraju prljavo i namjerno izazivaju sukobe. Kvaliteta pojedinca ovisi i o znaku u kojem je rođen. Zahvaljujući astrološkom utjecaju, pojedinci imaju više izgleda da budu dobrice

Bik

Bikova ugodna osobnost podrazumijeva više od puke pristojnosti. Ljubazan prema znanima i neznanima, priskače u pomoć kad god zatreba. Sklon je kompromisu i popuštanju do razumnih granica samo da razblaži situaciju i izbjegne sukob.

Ne gura se u prve redove i prepušta inicijativu drugima, ali nastavlja djelovati iz sjene. Iznimno je strpljiv i dugo se dobro kontrolira, no ako netko prijeđe granicu i potroši njegovo strpljenje, riskira izazvati vulkansku eksploziju.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Rođenima u ovom znaku ljubaznost pruža osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva jer čine nešto dobro za sebe i druge. Tko god se zbližio s Ribom, potvrdit će da je tolerantna i nekonfliktna, prezire svađe i popušta drugima za ljubav mira. Njene su dobrota i nesebičnost iskrene i nehinjene, a ne odglumljene radi stjecanja simpatija.

Ne želi nikome zagorčati život negativnom energijom, čvrsto vjerujući da se više može postići miroljubivošću nego agresivnošću.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Najbolje se osjeća ako oko nje vladaju mir, red i sklad. Uoči li i najmanji znak neslaganja i negativne energije između sebe i bližnjih ili između drugih ljudi, poduzet će sve što može da to ispravi.

Razoružava neistomišljenike smiješkom, pozornim slušanjem i odobravanjem. Ono može biti neiskreno, ali je uvijek dobronamjerno. Ne ulazi u uzroke tuđih problema, ali nastoji obuzdati njihovu eskalaciju i dati drugima priliku da ih riješe drugdje - daleko od nje. Nastojeći održati sretnu i pozitivnu životnu energiju, trudi se ugoditi svima, no u tom silnom trudu često zanemaruje svoj dugoročni duševni mir.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia