rihanna u izlasku

U ovaj kaput mnogi će se zaljubiti na prvi pogled, ali oko cipela će se lomiti koplja

10.10.2023 u 14:18

  • +4

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Za večernji izlazak u New Yorku Rihanna je izgledala besprijekorno elegantno u dugom crnom kaputu i salonkama koje su joj sezale sve do bedara

Sve oči bile su uprte u autoricu hita 'Diamonds' kada se nakon večere u jednom njujorškom restoranu zaputile prema automobilu odjevena u ultimativne modne komade za hladne mjesece. Uz tamnosivi kaput s potpisom brenda Dries Van Notena koji se isticao maksi duljinom i oversized krojem, Rihanna je nosila i par crnih Balenciaginih visokih salonki.

Osnivačica beauty brenda Fenty Beauty svoj je sofisticirani komplet ukrasila dijamantnom ogrlicom i velikom crvenom torbom koju je nosila pod lijevom rukom.

Njezina valovita kosa spuštala joj se niz ramena u opuštenim smeđim valovima, a sjajno smeđe sjajilo za usne i bronzer, dalo su joj privlačan osunčani sjaj.

Inače, po pitanju mode približavanjem hladne sezone fokus se prebacuje na ugodne i tople komade, u prvom redu na kapute. Ove sezone u fokusu su modeli s uzorkom riblje kosti, a veliku popularnost bilježe i oni u sivim nijansama. Naime, ove jeseni i zime nijansa koja je slovila za 'najdosadniju' postala je apsolutni hit.

  • +7
Kaputi s uzorkom riblje kosti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo