jedan je dosta

Kad bismo ove zime morali nositi samo jedan kaput, onda bi to bio ovaj

17.09.2023 u 20:55

Bionic
Reading

Približavanjem hladne sezone fokus se prebacuje na ugodne i tople komade, u prvom redu na kapute. A kada je riječ o kaputu koji ćete doslovce obožavati i nositi čitave sezone, nikada nije prerano baciti se u potragu

Iako se izmjenom sezona trendovi neprestano mijenjaju, neki komadi ostaju bezvremenski. Uz otrcanu kožnu jaknu i malu crnu haljinu, kaput s uzorkom riblje kosti definitivno je onaj koji će se nositi cijele zime.

Kaput s uzorkom riblje kosti - zvijezda jeseni i zime

Bezvremenski komad u ormaru, podjednako ženstven koliko i muškobanjast, prepoznatljiv je po svojim grafičkim uzorcima dizajniranim s kosim prugama. Odiše velikom dozom chica, a uz to podiže baš svaku kombinaciju – gotovo da postaje nevažno što nosite ispod njega.

Ako je Victoria Beckham već usvojila ovaj klasični vuneni kaput u kratkoj varijanti, uz tajice i štikle, a Hailey Bieber u dugoj i ekstra širokoj varijanti, jednostavno ga spojivši s trapericama i mokasinkama, to je dokaz da ide uz sve.

Ovaj model kaputa također je bio vrhunac modnih pista u kolekcijama za jesen/zimu 2023./2024. Ami je na modnoj pisti svoje muške revije predstavio model kaputa uzorka riblje kosti s minimalističkim detaljima i opuštenom siluetom.

Miuccia Prada posegnula je za kratkim krojevima. Nakon mikrosuknje, dizajnerica sada potpisuje skraćeni kaput koji se nosi slojevito. Givenchy se također kladi na slojevitost, ali kaputom širokih ramena.

I dok JW Anderson predlaže kaput koji se nosi na golu kožu, Dries Van Noten poseže za totalnim izgledom riblje kosti, a Ermanno Scervino nudi elegantniju verziju.

Bezvremenski i jednostavan za nošenje, kaput uzorka riblje kosti vjerojatno je najsvestraniji i najudobniji komad sezone. U galeriji bacite oko na modele u koje se isplati uložiti.

  • +7
Kaputi s uzorkom riblje kosti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo