Tako chic i nosiv

Na Zarine police je stigao kaput u stilu pelerine i izgleda sjajno

09.10.2023 u 10:21

  • +3

Zara kaput pelerina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Omiljeni high street brend Zara u svojoj jesenskoj kolekciji lansira kratki vuneni dizajn kaputa koji obećava osvojiti one koji vole neodoljiv spoj trenda, udobnosti i klasike

Uz tople temperature koje još uvijek vladaju gotovo je nemoguće razmišljati o izlasku van s jaknom ili kaputom, no i taj će trenutak kad-tad doći, a možda i prije nego se nadate. Stoga nije na odmet baciti oko dno ormara i potražiti međusezonske odjevne komade, ali i istražiti ponudu popularnih brendova.

A tu za oko posebno zapinje jedan Zarin model, a riječ je o novom kratkom vunenom kaputu koji ispunjava baš sve želje po pitanju ultimativnog komada za prijelazno razdoblje.

Bež vuneni kaput u stilu pelerine super je elegantan, ali uz to i vrlo laskav. Kratki kaput izrađen od mješavine vune obećava odličan i stilski besprijekoran dodatan svakodnevnim stajlinzima.

Ovratnik u stilu košulje, široki rukavi i prekriženo kopčanje sprijeda čine ga jednim od najidealnijih modela za jesen i zimu. Dostupan je u dvije veličine (XS/S i M/L), a savršeno će se slagati s trapericama, ali i pletenim suknjama i haljinama.

  • +3
Pletene haljine Izvor: Profimedia / Autor: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia