POTPREDSJEDNICA SAD-A

U crnom od glave do pete: Kamala Harris plijenila elegancijom u večernjim satima

21.01.2021 u 10:57

Bionic
Reading

Nakon dnevnog izdanja u ljubičastom kaputu i haljini s potpisom dizajnera Christophera Johna Rogersa i Sergia Hudsona novoizabrana potpredsjednica SAD-a, poput članica Bidenove obitelji, u večernjim satima inauguracijskog dana osvanula je u novom izdanju

Nakon dnevnog programa inauguracije, održanog ispred američkog Kapitola u Washingtonu, večernji sati bili su rezervirani za koncert naziva 'Celebrating America' ispred Lincolnova memorijala.

Spomenuti koncert zamijenio je tradicionalni inauguracijski bal zbog pandemije koronavirusa, a prilikom najave nastupa pjevača Johna Legenda, nova potpredsjednica SAD-a Kamala Harris u večernjim satima osvanula je u potpuno novom izdanju.

Kamala Harris Izvor: Profimedia / Autor: JOSHUA ROBERTS / AFP / Profimedia

Kako se doznaje, njezin crni kaput sa svilenim reverima koji je nosila preko haljine sa šljokicama djelo je američkog dizajnera Sergia Hudsona.

Široj javnosti nepoznat, 36-godišnji dizajner sa sjedištem u Los Angelesu osvrnuo se na drugo kreirano izdanje za Kamalu Harris na inauguraciji, rekavši kako je poželio stvoriti odjevne komade koji odražavaju njezin osobni stil odijevanja.

'Siluetu odjevnih komada trudili smo održati vrlo strukturiranom i skrojiti ju po mjeri potpredsjednice. Šljokice koje smo koristili za koktel haljinu daju dozu glamura jer njezin utjecaj i način na koji je srušila brojne barijere na političkoj sceni predstavljaju svjetlo za brojne građane Amerike', priznaje Hudson te ne krije koliko je polaskan činjenicom da je upravo on zaslužan za njezine modne odabire u povijesnom danu.

Kreacije Sergia Hudsona, kao i dizajnera Christophera Johna Rogersa iz Louisiane, obožava nositi i bivša prva dama Amerike, Michelle Obama, a 36-godišnji Hudson također je zaslužan za Michellino bordo crveno izdanje viđeno u dnevnom programu inauguracije.

  • +3
Michelle i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia