PONOVNO BRILJIRALA

Michelle Obama oduševila elegancijom: Društvene mreže ne prestaju brujati o njenom pomno odabranom stajlingu

20.01.2021 u 17:47

Bionic
Reading

Joe Biden je bio američki potpredsjednik upravo u mandatu Baracka Obame pa je potpuno razumljivo zašto su se supružnici Obama našli na listi gostiju na Bidenovoj inauguraciji. Pojavljivanje nekadašnje prve dame Michelle Obame na inauguraciji izazvalo je veliko zanimanje javnosti. Čak dva mandata bivša prva dama je oduševljavala svojim stajlinzima, a u tom je duhu i nastavila

Bila bi prava šteta da je Michelle Obama svojim stajlingom za inauguraciju razočarala brojne američke građane. No, to se, na svu sreću, nije dogodilo. Modna ikona i bivša prva dama Amerike ponovno je dokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih prvih dama u povijesti, zablistavši u Washingtonu u vrlo odvažnom stajlingu.

Obama se za ovaj povijesni dan odlučila za hlače visokog struka i širokih nogavica te dolčevitu u boji vina, a cjelokupan stajling je zaokružila dugačkim kaputomu istoj nijansi te crnim modnim dodacima - gležnjačama na petu, kožnim rukavicama i neizostavnom maskom za lice.

  • +3
Michelle i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Za njezin je outfit navodno zaslužan Sergio Hudson, mladi američki dizajner iz Južne Karoline koji je za ovaj važan dan također odjenuo i potpredsjednicu Kamalu Harris, koja je svojim odabirom dominantnog ljubičastog kaputa odaslala snažnu političku poruku.

Ovo nije prvi put da Michelle Obama nosi kreacije s Hudsonovim potpisom. Javnost dobro pamti ljubičasto odijelo kojeg se nedavno prisjetio i sam dizajner, zaželjevši Michelle sretan rođendan.

Društvene mreže ne prestaju brujiti o Michellinom stajlingu. Tviteraši su bivšu prvu damu zasluženo ishvalili na sva zvona.

'Hej ljudi, Michelle Obama izgleda besprijekorno. Došla je s nekim tipom', napisao je odvjetnik Bakari Sellers.

'Barack Obama i Michelle Obama su upravo stigli. Michelle izgleda senzacionalno', komentirala je jedna tviterašica.

'Michelle Obama je održala modnu lekciju. Ništa manje i nisam očekivala od nje', složila se druga tviterašica.

Ljubičastu boju odabrala je Kamala Harris, kao i Hillary Clinton. U politici se često misli da je ljubičasta simbol jedinstva jer kombinira crveni motiv Republikanske stranke i plavu shemu boja Demokratske stranke. Ljubičastu nijansu u političkom kontekstu brojni tumače i kao potporu ženskom pravu glasa.

Sad već bivša prva dama Melania Trump odlučila se za crnu od glave do pete, dok je novopečena prva dama Jill Biden prednost dala petrolej plavoj boji u stajlingu američke dizajnerice Alexandre O’Neil koja stoji iza brenda Markarian.