OKRETALA GLAVE

U centru pažnje: Zbog ove je haljine lijepa Izraelka ukrala sve poglede

02.07.2019 u 12:13

Bionic
Reading

Izraelska glumica Gal Gadot okretala je glave na Haute Couture reviji modne kuće Dior. Lijepa Izraelka, koja se proslavila ulogom u filmovima 'Batman v Superman: Zora pravednika' i 'Wonder Woman', malo koga je ostavila ravnodušnim u efektnoj haljini s izazovnim dekolteom

U Parizu ovih dana traje Tjedan Haute Couture mode koji je okupio brojne poznate ljepotice, no samo je jednoj od njih pošlo od ruke ukrasti sve poglede. Slavna glumica i bivša Miss Izraela Gal Gadot izazvala je opću pomutnju na Diorovoj modnoj reviji.

34-godišnja glumica plijenila je pažnju u dugačkoj haljini 'A' kroja s kratkim lepršavim rukavima i efektnim uzorkom s potpisom Diora. Maksi haljina izazovnog dekoltea u prvi je plan stavila bujni dekolte lijepe crnke koja je svojom ljepotom i dugačkom i vitkom figurom osvojila ne samo Hollywood, već i modni svijet.

  • +12
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od velike većine svojih kolegica, slavna glumica visoka oko 178 centimetara na javna događanja nerijetko dolazi u ravnoj obući, pa je i ovog puta umjesto visokih potpetica odabrala ravne crne sandale.

Lijepa Izraelka trenutno snima drugi nastavak filma 'Wonder Woman' koji se u kinima očekuje 4. lipnja 2020. godine, a unatoč zvjezdanom statusu lijepu crnku se rijetko može vidjeti u javnosti. Na crvenim tepisima i u emisijama pojavljuje se isključivo radi promocije nadolazećih filmova, a slobodno vrijeme najradije provodi sa suprugom, nizozemskim poduzetnikom Yaronom Versanom i kćerkicama Mayom i Almom.

  • +9
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia