GAL GADOT

Elegantna u crnom: Prelijepa Izraelka zavodila vrtoglavim dekolteom

04.03.2019 u 11:24

Bionic
Reading

Gal Gadot, izraelska glumica koja se proslavila ulogom superjunakinje 'Wonder Woman' pojavila se na pariškom Tjednu mode u kombinaciji za pamćenje

Atraktivna crnka visoka 178 centimetara zadivila je odličnim stajlingom u kojem je mamila poglede pojaviviši se na modnoj reviji kuće Givenchy.

Gal Gadot (33) uskočila je u outfit za koji je dobila samo pohvale. Njezina vitka linija još je više došla do izražaja u kombinaciji topa posutog sitnim šljokicama i crnim hlačama ravnog kroja visokog struka.

  • +12
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo elegantno izdanje kojem je teško naći manu, zgodna Izraelka podignula je modernim mule sandalama, ležernom bob frizurom i crvenim ružem.

Kako je ranije najavljeno, film u kojem će Gal ponovno reprizirati superjunakinju 'Wonder Woman 1984' pomaknuto je sa studenoga na srpanj 2020. godine.

Lijepa majka dvije djevojčice nedavno je otkrila kako je na početku svoje karijere imala problema jer je njezin maternji jezik hebrejski.

  • +12
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Na početku sam se stalno trudila zvučati kao Amerikanka i to me je jako mučilo. Moj me je učitelj izgovora potaknuo da se ne borim protiv svog naglaska već da ga prihvatim. Rekao mi je da dokle god zvučim razumljivo i razgovjetno da je to OK. Čim sam to prihvatila odmah sam se osjećala samopouzdanije', objasnila je Gal koja je sve traženija u Hollywoodu.