SENZACIJA U CRVENOM

Prelijepa Izraelka zna kako se nosi najveći trend sezone

26.11.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Zvijezda kino-hita 'Wonder Woman', glumica Gal Gadot, plijenila je pažnju na europskoj premijeri svog novog filma u kinu Curzon Mayfair u Londonu, zablistavši u ženstvenom i seksi crvenom odijelu s potpisom francuskog dizajnera Thierryja Muglera

Izraelska glumica Gal Gadot proteklih je mjeseci naporno radila na snimanju novog animiranog filma 'Ralph ruši internet' kojeg je ove nedjelje imala prilike pogledati londonska publika te ocijeniti kako se glumica snašla u posuđivanju glasova.

Zvijezda filmova 'Wonder Woman' i 'Liga pravde' izazvala je popriličnu pažnju kada se u elegantnom crvenom odijelu pojavila ispred kina Curzon Mayfair. 33-godišnja glumica visoka 178 centimetara pokazala je besprijekornu manekensku figuru na kojoj bi joj pozavidjele brojne kolegice, odlučivši se za prekrasno crveno odijelo s potpisom brenda Mugler.

  • +12
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o jednostavnom, strukiranom sakou satenskog izgleda u kombinaciji s trapez hlačama istog materijala i boje. Trapezice su ove zime doživjele svoj veliki modni povratak, paralelno s trendom 70-ih koji je zaludio trendseterice diljem svijeta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

odijelo + tenisice = 🤓🎉

Objavu dijeli I V A 🌷 (@_iva_saric_)

Posebno su popularni sakoi i hlače trapez kroja od samta, čemu svjedoče i prepune trgovine samtenih odijela, no lijepa Izraelka ovog se puta odlučila za elegantniju varijantu od satena, primjereniju za ovu prigodu.

Cjelokupan stajling glumica je upotpunila tek špičastim crnim gležnjačama na petu, dok je kosu nosila stiliziranu u ležerne lokne.

Iskopiraj stajling