PREGOVORI U TIJEKU

Slavna superjunakinja otkrila detalje koji će razveseliti ljubitelje Wonder Woman

19.04.2018 u 18:45

Bionic
Reading

Iako se od uloge superjunakinje Wonder Woman na malim ekranima oprostila prije 40 godina, danas 66- godišnja glumica Lynda Carter, po svemu sudeći, mogla bi glumiti u novom nastavku filma 'Wonder Woman' s nasljednicom Gal Gadot u glavnoj ulozi

Lik 'Wonder Woman' koji je utjelovila Carter prvi se puta pojavio u stripu 1941., a na malim ekranima 1976. godine. Televizijska serija 'Wonder Woman' s Lyndom Carter u glavnoj ulozi prikazivala se samo tri sezone no ostavila je mnogo dublji trag.

'Njezina Wonder Woman omogućila mi je da vjerujem da mogu što god hoću i što je još važnije nisam se sramila što želim', kazala je Patty Jenkins, redateljica filma 'Wonder Woman' u kojoj ulogu superjunakinje tumači izraelska ljepotica Gal Gadot.

  • +19
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gostovanjem u američkom Today showu, slavna Lynda Carter otkrila je da s redateljicom Patty Jenkins trenutno pregovara o cameo ulozi u nastavku filma 'Wonder Woman' čiji je prethodnik ostvario ogroman uspjeh na kinoblagajnama.

'Sve ovisi o Patty Jenkinks. Razgovarala sam s njom o tome. Dala mi je naslutiti kako bih se mogla pojaviti u nastavku filma, no pitanje je želi li Warner Bros uložiti novac', priznaje Lynda.

  • +7
Lynda Carter Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U novom nastavku filma 'Wonder Woman', čija se svjetska premijera očekuje u studenom iduće godine, ponovno ćemo gledati izraelsku ljepoticu Gal Gadot u glavnoj ulozi a kako je nedavno otkriveno, društvo će joj praviti glumica Kristen Wiig u ulozi lika Chetah i glumac Pedro Pascal.