CAROLE BOUQUET

U bijeloj košulji na crvenom tepihu: Francuska diva na pragu 70-e očitala lekciju iz stila

21.09.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Nekadašnje zaštitno lice modne kuće Chanel, francuska glumica Carole Bouquet, prihvatila je poziv za sudjelovanje na državničkoj večeri u dvorcu Versailles na čijem je crvenom tepihu plijenila elegancijom

Danas 66- godišnja Carole Bouquet slavu je stekla ulogom u filmu 'Taj mračni predmet želje' kultnog redatelja Luisa Bunuela, svojedobno bila zaštitno lice modne kuće Chanel, a i danas plijeni pažnju izgledom i stilom.

Uz brojne zvjezdane uzvanike državničke večere, koju je predsjednički par Macron organizirao u čast britanskog kralja Charlesa III i kraljice Camille, Bouquet je prodefilirala crvenim tepihom u raskošnom, dvobojnom izdanju istaknutom podjednako raskošnim nakitom.

  • +4
Carole Bouquet Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Kao kultnim izdanjem Sharon Stone na dodjeli nagrada Oscar održanoj 1998. godine, izdanjem Bouquet dominirala je bijela košulja koju je uparila s crnom suknjom visokog struka, čiji je asimetrični porub otkrio par crnih Mary Jane cipela.

Jednostavno ali krajnje efektno izdanje ova poznata Francuskinja na višu razinu podigla je raskošnim nakitom u znaku visećih naušnica, oplemenivši frizuru punđe i debelom ogrlicom koja se nazirala ispod ovratnika košulje.

Bezvremenski elegantan i sofisticiran izgled bijele košulje čini ju najcjenjenijim odjevnim komadom u ormaru, a da je itekako prihvatljiv odabir i kada je riječ o pojavljivanju na crvenom tepihu kroz godine je dokazalo mnoštvo slavnih dama.

VJEČNA BIJELA KOŠULJA

Jedini komad odjeće u kojem ćete baš uvijek izgledati šik: Nije stvorena samo za dnevni look već i za svečane prigode

Pogledaj galeriju