'MANJE JE VIŠE'

Istaknula obline: Salma Hayek zabljesnula u haljini koja slavi žensku figuru

14.09.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Nakon što je početkom rujna proslavila 57. rođendan na egzotičnoj lokaciji, meksička diva posljednjih je dana nezaobilazna pojava na glamuroznim događanjima

Na novo pojavljivanje meksičke dive na crvenom tepihu nismo trebali dugo čekati. Svega dan od pojavljivanja u svjetlucavoj kreaciji na gala večeri Zaklade Kering u New Yorku, 57- godišnja Salma Hayek zaputila se do kanadskog Toronta na čijem je filmskom festivalu predstavila dramsku komediju 'El Sabor de la Navidad'.

U spomenutom filmu, čiji je redatelj Meksikanac Alejandro Lozano, Hayek nastupa u ulozi producentice, a na njegovoj svjetskoj premijeri u Torontu plijenila je posebnu pozornost.

  • +2
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezinim izdanjem dominirala je pripijena, bijela haljina sa strateški postavljenim naborima i dugim šlepom, a u njezinom stiliziranju vodila se pravilom 'manje je više'.

Umjesto statement nakita odabrala je torbicu clutch jednakog efekta, zahvaljujući baršunastoj tkanini mint zelene boje.

Glamurozni stajling kakav je na crvenom tepihu u Torontu servirala meksička diva uslijedio je nakon što je dan prije na gala večeri Zaklade Kering u New Yorku plijenila pozornost u svjetlucavoj kreaciji s potpisom talijanskog Guccija.

  • +5
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: KENA BETANCUR / AFP i - / INSTAR Images / Profimedia