CHARLOTTE GAINSBOURG

Francuska ikona stila na crvenom tepihu stvorila modni trenutak za pamćenje

21.09.2023 u 09:43

  • +7

Charlotte Gainsbourg

Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Na državničkoj večeri u dvorcu Versailles, organiziranoj u čast britanskog kralja Charlesa III i kraljice Camille, pojavila se i Charlotte Gainsbourg

Poput slavne majke, po kojoj je nazvana najskuplja torbica na svijetu, glumica i glazbenica Charlotte Gainsbourg rođena je s dobrim ukusom. U svoje 52 godine inspirirala je brojne žene svojim jednostavnim i nepretencioznim, ali uvijek beskrajno chic stilom, koji je ove srijede došao do punog izražaja na crvenom tepihu dvorca Versailles.

Slavna Francuskinja stvorila je nezaboravne modne trenutke na državničkoj večeri u čast britanskog kraljevskog para, a sve zahvaljujući naletima vjetra i lepršavoj kreaciji modne kuće Saint Laurent.

Za ovu poznatu francusku kuću, Gainsbourg je imala priliku nastupiti u ulozi modela, a njezin odabir za gala događanje činila je zavodjiva verzija crne haljine, s detaljem visokog ovratnika podebljanog tkaninom u službi ogrtača i visokim prorezom u donjem dijelu.

Lepršavu kreaciju, 52- godišnja Francuskinja stilizirala je kompletom nakita u znaku masivne ogrlice i narukvica zlatnog sjaja, da bi cjelokupno izdanje zaokružila vrtoglavo visokim crnim sandalama s tankim remenčićima i duguljastom, pismo torbom lakiranog finiša.