super chic

Tako su lijepe da ih je prava šteta nositi samo na plažu: Pletene torbe nose se baš cijelo ljeto, uz haljinu ili bikini

29.05.2022 u 16:01

Bionic
Reading

Pletene torbe od slame i rafije neizostavan su ljetni modni dodatak, čak i ako dugo toplo ljeto provodite u gradu. Tako su lijepe da ih je prava šteta pokazivati samo na plaži, a ovo su neki od najatraktivnijih modela koji odmah zapinju za oko

Zašto čekati godišnji odmor da biste prošetali jedan od najslađih i najneodoljivijih modnih hitova? Torbe načinjene od prirodnih materijala, poput rafije i slame, savršen su dodatak brojnih urbanih ležernih stajlinga. Dajući svjež i super chic efekt baš svakoj modnoj kombinaciji, modeli pletenih torbi ove sezone postaju puno više od obične torbe za plažu. Potvrđuju to i brojni dizajneri koji su upravo torbice tog stila uvrstili u svoje kolekcije, a toliko su lijepe da sigurno nećete ostati ravnodušni na njih.

Bit će poprilično težak izazov oduprijeti im se jer ove sezone, osim onih klasičnih za plažu, tu su i novi modeli savršeni za dane u gradu.

Velike i prostrane šoping torbe oduševit će sve one koji baš na svakom koraku i u svakom trenutku žele imati sve pri ruci. Košare i torbe za nošenje na ramenu srednjih dimenzija udobna su i svestrana alternativa za nošenje cijelog dana, uz bilo koji stil odijevanja. Što se pak tiče malih clutch modela, oni će se pokazati kao najveći saveznici za upotpunjavanje i najzahtjevnijih stajlinga, uključujući one večernje. Ne vjerujete? Zavirite u galeriju.

  • +17
Ljetne pletene torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije