top modeli

Za ljeto u gradu ili na moru: Stvorene za baš svaku priliku, najljepše ljetne torbice osvajaju na prvi pogled

24.05.2022 u 06:47

Bionic
Reading

Stiglo je ono doba godine u kojem provodimo sezonske promjene u ormaru: Pletene haljine zamjenjuju znatno laganiji modeli, teške čizme ustupaju mjesto laganim tenisicama i otvorenim sandalama, a šalovi i kape ostaju duboko zakopani ispod slojeva bikinija, topova i prozračnih košulja. Iako na prvi pogled torbe ne izgledaju kao da im treba ljetno osvježenje, već prvi pogled na modele od nježnijih materijala navest će vas da promijenite mišljenje

Baš kao svi modni komadi, i torbe - nepobjediv i nezamjenjiv modni dodatak nerijetko kultnog statusa i nositelj stajlinga - dolaskom ljetne sezone doživljavaju pravu transformaciju.

Klasične modele, najčešće od kože, zamjenjuju oni od lakših materijala kao što su rafija, pletivo, konac i brušena koža. Takvi modeli sjajna su i osvježavajuća nadopuna ljetnim stajlinzima, a izbor je doista velik, od onih malih dimenzija, savršenih za večernje izlaske, pa do oversized varijanti, namijenjenih danima provedenim u lutanju.

  • +28
Ljetne torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Večernji izlasci ljeti su znatno jednostavniji nego u hladnim mjesecima, a ostaviti debeli kaput kod kuće znači samo jedno: manje je više. Isto pravilo vrijedi za torbe, a modeli za večernje izlaske dolaze u malim dimenzijama, ukrašeni neodoljivim šljokicama i sjajnim kamenčićima.

Ni ljeto u uredu ne mora nužno značiti odricanje od stila, a sparne dane spasit će oversized modeli jer u njih stane baš sve i idu uz baš svaki poslovni stajling.

Bez obzora na planove za godišnji odmor, dobra i lijepa torba za plažu je must have. Idealna je za dan proveden uz more ili samo u obližnjem parku, a neodoljivi pleteni modeli savršen su dodatak chic dnevnim kombinacijama.

Ti modeli najčešće imaju jednu dugu ručku. Šareni, veseli, mekani i neopterećeni, idealan su odabir za omiljene piknike i izlete u prirodu.

Jumbo torbe vrući su hit ove sezone, a savršen su izbor i za putovanja. Sve nadohvat ruke, praktično i prije svega tako chic oversized ljepotica svakako zaslužuje mjesto u vašem ormaru.

Tko ne uživa u dotjerivanju za vikend brunch s obitelji i prijateljima? Torbica na ramenu idealna je suputnica za popodneva provedena uz fino piće i vafle.