U NJU SVE STANE

Novi modni predmet žudnje: Slavne ljepotice ne mogu odoljeti ovoj maksi torbi koja se može nositi na dva načina

18.05.2022 u 10:04

Bionic
Reading

Luskuzna modna kuća Saint Laurent ima novi adut - maksi torbu, koja je već osvojila brojne poznate ljepotice. Torba se može nositi na dva načina, a krasi je i predimenzionirani logo brenda

Na reviji brenda tijekom prošlogodišnjeg Tjedna mode u Parizu, brojnima su zapele za oko pismo torbice utaknute u hlače ili remen kombinezona, a da sezona proljeće/ljeto neće proći bez puno većih modela torbi, dizajner modne kuće Saint Laurent, Anthony Vaccarello, dao je naslutiti novim modelom torbe.

TORBICA U HLAČAMA

Ovaj neobičan stilski trik s revije Saint Laurenta mogao bi postati veliki hit

Pogledaj galeriju

Imena Icare, nova torba brenda prvenstveno se ističe svojom veličinom, kao i mogućnošću smanjivanja bočnih stranica čime se dobiva hobo model luksuznog izgleda. Proizvedena u Italiji od prošivene janjeće kože i s prepoznatljivim, zlatni logotipom brenda već je uspjela osvojiti naklonost dama iz svijeta slavnih.

Uz Hailey Bieber i Zoe Kravitz u ulozi zaštitnih lica brenda, čarima ove maksi torbe nisu odoljele ni dame poput britanske manekenke Rosie Huntington-Whiteley, pjevačice Miley Cyrus i zvijezde serije ‘Euforija’, Sydney Sweeney, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od 27 tisuća kuna.