LUKSUZ U MALIBUU

Sve je na prodaju: Za 160 milijuna kuna možete kupiti vilu u kojoj je James Cameron dobio inspiraciju za svoje najbolje filmove

06.09.2020 u 23:22

Bionic
Reading

Slavni filmski redatelj i producent, koji je za svoje filmove osvojio čak tri Oscara, u prodaju je stavio i svoju luksuznu vilu u Kaliforniji, za koju traži popriličnu svotu

James Cameron na tržište je stavio svoju nekretninu u Malibuu, koja se zapravo sastoji od dvije vile i ukupno 11 spavaćih soba, 10 kupaonica i tri wc-a, a za istu potražuje nevjerojatnih 160 milijuna kuna. Iako takvu cijenu postižu puno bolje uređene i atraktivnije vile, uvjereni smo da kupac ove nekretnine ima dovoljno novaca da angažira i dizajnera interijera da mu preuredi cijeli prostor po želji.

Ova vila smještena je u mirnom, ali luksuznom dijelu pod nazivom Serra Retreat, a prvu, od dvije kuće, James Cameron je kupio još 1989. godine za 22 milijuna kuna, a onda je, nakon se vjenčao sa svojom petom i aktualnom suprugom Suzy Amis, 2003. kupio i kuću pored te ih spojio u jednu.

  • +9
James Cameron kuća Izvor: Profimedia / Autor: MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na luksuznom imanju postoji nekoliko prostorija namijenjenih odmaranju, ali i za objedovanje, čak dvije kuhinje, dva bazena i dva spa centra. Ukoliko im stigne poveće društvo, tu je i sasvim dovoljno mjesta za parkiranje, i to za 24 automobila, a ako netko pomno pazi na svog limenog ljubimca, tu je i osam mjesta u garaži.

Osim toga tu je i teretana, sportski tereni, kino dvorana i kućica za goste, ali i osiguranje. Puno pažnje posvećeno je i uređenju okoliša, a posebna briga vodi se oko vrta, kao i četiri fontane.