NIJE ŠTEDILA

Nakon razvoda od slavnog supruga, Miley Cyrus je kupila vlastiti dom za koji je iskeširala 29 milijuna kuna

25.07.2020 u 15:31

Bionic
Reading

Pjevačica Miley Cyrus i njen sad već bivši suprug, holivudski glumac Liam Hemsworth, prije godinu dana objavili su da se razvode. Svatko je tada krenuo svojim putem. Zvijezda filma 'Igre gladi' navodno za novim domom traga u Australiji, a pjevačica je preselila u skromnu kućicu koja je bila privremena opcija. No, tamo se nije dugo zadržala. Miley je sada pronašla dom svojih snova za koji je iskeširala 29 milijuna kuna

Miley Cyrus i Liam Hemsworth iznenadili su javnost najavom razvoda niti godinu dana nakon vjenčanja. Svatko je nastavio svojim putem na odvojenim lokacijama. Pjevačica je ostala u Los Angelesu gdje je započela vezu s kolegom Codyjem Simpsonom, a glumac se vratio u rodnu Australiju gdje je upoznao i zaljubio se u sunarodnjakinju i glumicu Maddison Brown.

Nakon godinu dana potrage za idealnim domom pjevačica se zaljubila u luksuznu vilu s bazenom u naselju Hidden Hills. Godine 2015. kupila je maleni posjed u Malibuu u za kojeg je izdvojila 2,5 milijuna dolara, a upravo je ondje odlučila živjeti nakon što su se ona i Liam odlučili razvesti.

Tijesna kućica koja se nalazi vrata do nekadašnjeg obiteljskog doma u kojem je živjela s Liamom, a koji je stradao u razarajućem kalifornijskom požaru, otišla je u zaborav.

  • +14
Miley Cyrus iskeširala 29 milijuna kuna za kuću u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pjevačica sada može useliti u luksuznu vilu veličine 630 kvadratnih metara, izgrađenu sredinom 50-ih godina prošlog stoljeća. Kuća ima šest spavaćih soba i sedam kupaonica, što će pjevačici biti i više nego dovoljno, obzirom da s bivšim suprugom nije imala djece.

Kuću krase prekrasni francuski prozori, a osim osnovnih prostorija kao što su dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica u kući se nalaze i soba za gledanje filmova s ekranom veličine 342 centimetara. Glumica će u novom domu imati i walk-in ormar koji je u svijetu bogatih i slavnih 'must have', a dodatan plus je i velika livada iza kuće.