ŽELJNI PRIVATNOSTI

Zbog velike medijske pažnje Ronaldo s obitelji pobjegao u malo ribarsko mjesto; evo u kojoj će vili provesti izolaciju

10.04.2020 u 19:04

Bionic
Reading

Kako bi s obitelji uživali u privatnosti, bez bliceva fotoaparata, nogometaš Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez napustili su svoj luksuzni dom u Funchalu te se smjestili u ništa manje spektakularnu vilu s bazenom u jednom manjem mjestu na Madeiri. No, paparazzima nije dugo trebalo da saznaju njihovu novu lokaciju

Nakon što su paparazzi danima boravili ispred njegova doma u Funchalu, glavnom gradu Madeire, Cristiano Ronaldo iznajmio je vilu u koju se s obitelji preselio te ondje planira provesti preostale dane izolacije. Lokalnim medijima nije dugo trebalo da saznaju gdje se nalazi novo utočište slavnog para.

Ronaldo i njegova zaručnica, lijepa Argentinka Georgina Rodriguez, navodno su se smjestili u raskošnoj vili s bazenom, smještenoj u malom ribarskom mjestu na Madeiri. Ondje će sa svojom kćerkicom Alanom Martinom te Ronaldovom djecom, blizancima Evom Marijom i Mateo, te najstarijim sinom Cristianom Juniorom provesti izolaciju, daleko od znatiželjnih pogleda.

  • +32
Vila u kojoj Cristiano Ronaldo provodi dane na Madeiri Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

No sada kada su paparazzi otkrili njihovu lokaciju, pitanje je koliko će dugo uživati u svojoj privatnosti. Najam ove luksuzne vile slavnog nogometaša će tjedno koštati 30.500 kuna, no obzirom na njegova primanja, zvijezda Juventusa teško da će osjetiti taj trošak.

Raskošna vila ima šest spavaćih soba, a u svakoj od njih nalazi se i privatna kupaonica, spektakularan bazen, igraonice i teretanu u kojoj će se 35-godišnji nogometaš pripremati za narednu sezonu s 26-godišnjom zaručnicom. Prije dva dana nogometaš je objavio snimku na kojoj trenira s lijepom Argentinkom, a nekoliko dana prije toga paparazzi su ih 'ulovili' tijekom šetnje s blizancima.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: HELDER SANTOS / AFP / Profimedia