OSTAVLJA BEZ DAHA

Luksuz od 39 milijuna kuna: Zavirite u raskošnu kuću koju je slavni reper kupio od pop princeze Selene Gomez

15.05.2020 u 16:13

Bionic
Reading

Nakon što je prije četiri godine od pjevačice Selene Gomez kupio luksuznu kuću u Calabasasu, reper French Montana odlučio ju je prodati za gotovo dvostruki iznos

Reper French Montana je prije četiri godine od pop princeze Selene Gomez kupio luksuznu vilu u Calabasasu, izgrađenu u mediteranskom stilu za 23 milijuna kuna. Potom ju je preuredio i ranije ove godine stavio u prodaju za 46 milijuna kuna, no koronakriza mu je, čini se, poremetila planove.

Slavni glazbenik, koji je svojevremeno bio u vezi s Khloe Kardashian, cijenu nekretnine je sada snizio na 39 milijuna kuna kako bi namamio potencijalne kupce. Marokansko-američki reper nada se kako će njegova strogo čuvana raskošna vila u koju je ugradio video nadzor i gumbe za hitne slučajeve u svaku od prostorija uskoro pronaći svog novog vlasnika.

  • +11
Reper French Montana prodaje kuću koju je kupio od Selene Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kuća leži na posjedu veličine 12.000 kvadratnih metara i veličine je ukupno 725 kvadratnih metara, unutar kojih se nalazi pet spavaćih soba i šest kupaonica, vinski podrum, prostorija za gledanje filmova, tonski studio i prostor s klavirom.

Na imanju se nalaze i gostinjska kuća sa zasebnom kuhinjom i kupaonicom, veliki bazen i ogromno dvorište s prostorom za opuštanje uz vanjski kamin i bar.