PLANETARNA KRETANJA DO KRAJA SVIBNJA

Suzdržite se od djelovanja po načelu 'sve ili ništa', osobito ako ste Vodenjak, Lav ili Škorpion

11.05.2019 u 07:57

Bionic
Reading

Dok je početkom mjeseca plameni Merkur u Ovnu unosio spontanost, nepredvidivost i zabavu u svakodnevicu, kasniji planetarni položaji unose više bikovske energije tipične za ovo doba godine

Sunce u Biku prigrlilo je Merkura 6. svibnja, a u srijedu 15. svibnja poželjet će dobrodošlicu Veneri. Pod utjecajem ovih dvaju planeta u postojanom zemljanom Biku, formula uspjeha na raznim životnim područjima uključit će praktičnost, temeljitost i strpljenje.

Zahvaljujući Veneri u Biku osjećat ćete se putenije i žudjeti za dubokim intimnim iskustvima. Brza erotska akcija neće biti po vašem ukusu, nego ćete htjeti dugu predigru, ljubljenje i maženje. Ako se pak udvarate, napredovat ćete polako, nadajući se da druga strana neće brzo dati odgovor. Bude li on pozitivan, nastojat ćete razviti stabilan i dugoročan odnos.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U četvrtak 16. svibnja Mars ulazi u Raka, postavljajući obitelj, dom i domovinu u središte vaše pozornosti. Emocije će biti snažne, pamćenje dalekosežno, a mašta bujna.

Imat ćete više poštovanja prema običajima i tradicijama svog naroda, žestoko se opirući tuđem podcjenjivanju ili ismijavanju onog što vam je priraslo srcu.

Suzdržavat ćete se od naglih postupaka i čekati da vam šesto čulo javi pogodan trenutak za akciju, a iznimka će biti dan punog Mjeseca. Iako će vam trebati više vremena za donošenje odluka, kad to učinite - tvrdoglavo ćete ih pokušati provesti u djelo.

Pun Mjesec u subotu 18. svibnja bit će posljedica opozicije Sunca u Biku i Mjeseca u Škorpionu. Zaslugom ove Mjesečeve faze postat ćete svjesni najdubljih žudnji i truditi se da ih ostvarite. Ako tog dana osjetite poriv na djelovanje po načelu 'sve ili ništa', odustanite, osobito ako ste Vodenjak, Lav ili Škorpion.

U utorak 21. svibnja Sunce i Merkur zajedno će uvesti na scenu vladavinu Blizanaca. Uslijed intenzivnih energija tog znaka postat ćete radoznaliji, društveniji i otvoreniji za nova iskustva. Razdoblje do kraja mjeseca bit će pogodno za kraća putovanja i napredak u komunikaciji.