Kritičan utjecaj mladog Mjeseca

Merkur u Biku donosi dosta uspjeha za Bikove, Djevice, Jarce, Rakove i Ribe

04.05.2019 u 07:58

Bionic
Reading

Merkur će proletjeti kroz znak Bika između 6. i 21. svibnja, kad će preseliti u Blizance. Dok je Merkur planet koji vlada umom i utječe na način kojim mislimo, učimo i komuniciramo, Bik simbolizira praktičnost, upornost i dugoročnost. Spoj Merkurove i Bikove energije može vam pomoći da pretvorite raspršene ideje u konkretne i ostvarive planove

Razigrani Merkur nalazi stabilno okruženje u zemljanom znaku Bika. Zahvaljujući tome, izgledno je da će tijekom ovog tranzita realističnost i promišljenost poprimiti veće značenje, dok će se mašta i sanjarenje preseliti u drugi plan. Imat ćete priliku bez žurbe planirati korake i stvoriti čvrste temelje na kojima ćete moći graditi.

Do 21. svibnja imat ćete povećanu sposobnost konkretizacije planova, privlačenja saveznika i dobivanja podrške, uključujući financijsku. Svim znakovima preporučujemo da komuniciraju smireno i svrhovito te da svedu dramatiziranje na minimum. Držite prioritetne ciljeve stalno pred očima.

Kritičan utjecaj mladog Mjeseca

Merkur se ističe prilagodljivošću, dok je Bik vjerojatno najmanje prilagodljiv znak. Stoga biste, budete li suočeni s idejama ili tvrdnjama s kojima se ne slažete, u iduća dva tjedna mogli zauzimati krute stavove i zakapati se u rovove. Ključno je da ne izgubite otvorenost tako da biste mogli odustati od tvrdoglavog otpora svemu što je novo i različito.

U idućih bi petnaestak dana Bikovi, Djevice, Jarci, Rakovi i Ribe mogli imati sretne okolnosti i dosta uspjeha u svim vrstama komuniciranja, učenja, prometa i transporta. S druge strane, Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci mogli bi na spomenutim poljima pretrpjeti kvarove, zastoje, nesporazume i druge komplikacije. Kritični će biti dani od 5. do 7. svibnja, kad će na snazi biti utjecaj Sunca i mlađaka u Biku, koji će biti egzaktan 6. svibnja u 11.45.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia