ZNAKOVI U PUNOM SJAJU

Zbog ovih bi osobina svatko uz sebe trebao imati nekoliko Bikova

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 05.05.2019 09:01
  • Objavljeno 05.05.2019 u 09:01
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svatko bi trebao imati nekoliko Bikova u bližoj okolini. Ulijevaju povjerenje i stvaraju ugodno ozračje. Realistični su, praktični i čvrsto stoje na zemlji u dobrim i lošim vremenima. Evo još nekoliko osobina koje ih čine neprocjenjivima

Pouzdanost i velikodušnost

Bikovima je jako važno da se njihovi bližnji mogu osloniti na njih. Rado će pružiti pomoć obitelji, prijateljima i potrebitima, čak i ako to znači da će zbog toga osobno pretrpjeti poneku teškoću ili gubitak. Zbog pouzdanosti i velikodušnosti koje ih krase omiljeni su u društvu.

Strpljenje i upornost

Strpljenje je vrlina koja krasi Bikove. Ne ulaze u veće troškove dok nisu uštedjeli dovoljno ili napravili financijsku konstrukciju koja će im omogućiti da nikad ne uđu u minus. Bitnije im je obaviti posao kvalitetno nego brzo. Strpljivi su i u ljubavi pa ne zahtijevaju ultimativno od simpatije da donese odluku. Dugo ih čekanje ne obeshrabruje.

Moć opažanja

Posjeduju jaku moć opažanja svim čulima. Njihov mozak poput spužve upija podatke i razumije pravila po kojima se stvari odvijaju. Dugoročno pohranjuju u memoriju činjenice i dojmove, zahvaljujući čemu slove kao mudraci koji jako dobro razumiju svijet.

Zavodljivost i vjernost

Bikovi oba spola puteni su i plodni. Već se pri prvom susretu doimaju kao materijal za dobrog ljubavnika, roditelja i domaćina. Skloni su rješavanju nesporazuma u vezi pregovorima i kompromisima. Odani su i topli ljubavni partneri - barem dok njihov izabranik nešto ozbiljno ne zabrlja.

Hedonizam

Bikovi uživaju u hrani, piću i zavođenju, a pri opremanju doma vode računa o tome da bude što udobniji i estetski privlačniji. Udovoljavaju si kad im se god ukaže prilika, za razliku od Jarca i Djevice, koji si ponekad uskraćuju užitke ne bi li se solidarizirali s onima koji imaju manje sreće.

  • +40
  • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!