RASKOŠNO IZDANJE

Sudbonosno 'da' izrekla u vjenčanici najpopularnijeg brenda današnjice

03.11.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Vezu s glumačkim kolegom Douglasom Boothom, britanska glumica Bel Powley proteklog vikenda okrunila je brakom, u raskošnoj vjenčanici za koju se pobrinuo mlađi brend talijanske dizajnerice Miuccie Prade

Ljubav britanskog glumačkog para, Bel Powley i Douglasa Bootha, započela je 2016. godine na setu filma 'Mary Shelly'. Nekoliko godina kasnije, u srpnju 2021. godine, Booth je zaprosio Powley na londonskom Primrose Hillu, gdje joj je prvi put izjavio ljubav.

Iako su Bel i Douglas odlučili održati vjenčanje u svom rodnom gradu Londonu, željeli su da ono bude poput putovanja, s različitim događajima i lokacijama kako bi ovo posebno vrijeme bilo što dulje i nezaboravnije.

U četvrtak prije vjenčanja imali su intimnu probnu večeru u Café Cecilia u Hackneyju s članovima uže obitelji djeverušama i kumovima, a sudbonosno 'da' izrekli su u subotu u Petersham Nurseriesu u Richmondu — restoranu s Michelinovom zelenom zvjezdicom.

Mladenkin san uvijek je bio nositi vjenčanicu s potpisom brenda Miu Miu, ujedno najpopularnijeg brenda na modnoj sceni u posljednja tri mjesca prema Lystovom Indexu.

'S brendom me veže suradnja duga 10 godina i u njegovim kreacijama osjećam se potpuno svojom. Kada su pristali dizajnirati moju vjenčanicu i haljinu za zabavu, plakala sam od sreće i osjećala se tako posebno', prisjetila se glumica.

Njezina stilistica i bliska prijateljica Cher Coulter vodila ju je kroz cijeli proces. 'Oduvijek smo znali da želimo da vjenčanica ima starinski štih, a istovremeno izgleda svježe, jednostavno, ali jedinstveno. Stvorili smo mood board na putu za pariški Tjedan mode da bi, nekoliko tjedana kasnije, dobili 15 zapanjujućih skica potencijalne vjenčanice od strane dizajnerskog tima brenda', otkrila je u razgovoru za modnu bibiju.

Odabir britanske glumice naposljetku je pao na vjenčanicu jednostavnog oblika, s tankim naramenicama i četvrtastim dizajnom ovratnika, uskim strukom i zvonastom suknjom koja seže do gležnjeva - u potpunosti presvučenoj sjajnim kristalićima i detaljima cvjetova od organza svile.

'Nikad nisam vidjela takvu vjenčanicu i u njoj sam se osjećala potouno svojom. Moja mama, Cher i ja odletjele smo u Milano na probu vjenčanica, što je bilo jedno od najradosnijih putovanja u mom životu', priznala je. Za nakit je mladenkina stilsitica i prijateljica odabrala duge biserne naušnice Sophie Bille Brahe, a ispod vjenčanice nosila je podvezicu u koju je njezina majka dala ušiti vjenčane naušnice i plavu vrpcu.

Belina omiljena kombinacija boja je ružičasta i crvena, što je na kraju utjecalo na neke od detalja njezinog velikog dana.

'Sve su moje djeveruše imale zadatak pronaći različite ružičaste haljine u kojima bi se svaka osjećala ugodno, ali bi se međusobno nadopunjavale. Bio je to stvarno zabavan i sladak proces, a završili smo s nekoliko nevjerojatnih izgleda, od Ulle Johnson preko Rejine Pyo do Bodea. Jedna od mojih najstarijih prijateljica, Billie Cronin, posjeduje Good Squish – nevjerojatne kultne gumice za kosu – i tim je dizajnirao posebne crvene kopče za kosu za moje djeveruše koje su bile tako zapanjujuće!', otkrila je za Vogue.