OLIČENJE ELEGANCIJE

Udala se poznata modna influencerica: Pogledajte njezine zadivljujuće vjenčanice

23.10.2023 u 12:49

Bionic
Reading

Španjolska modna influencerica, Marta Pombo, ovog je vikenda uplovila u bračnu luku sa stomatologom Luisom Zamalloije na emotivnoj građanskoj ceremoniji održanoj u madridskom restoranu La Borda del Mentidero

Vjenčanje poznate fashionistice iz Španjolske poklopilo se s prvim rođendanom njezine kćeri Matilde, a izradu haljine za poseban dan povjerila je dizajneru Jorgeu Redondu.

Ozarena u netaknutoj bjelini, poznata Španjolka udala se u vjenčanici šivanoj po mjeri, od svilenog krepa, sa šlepom dugim više od 30 metara, povezanim s gornjim dijelom od laganog svilenog tila.

Dizajner Jorge Redondo španjolskim medijim detaljno je opisao sitnice i proces izrade vjenčanice.

  • +4
Vjenčanje Marte Pombo i Luisa Zamalloe Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Marta je htjela modernu vjenčanicu pa smo osmisili dizajn s različitim svilenim tkaninama i velikom, no vrlo laganom suknjom', otkrio je dodavši da su na izradi vjenčanice počeli šest mjeseci prije svadbene ceremonije.

Ključan dodatak na svakom vjenčanju, osim naušnica ili vela, je vjenčani buket za koji se pobrinuo cvjetni studio Ferini. Za poznatu mladenku stvorili su buket od magnolija s bijelim vrtnim ružama - elegantnu kombinaciju koja je zadržana i u ambijentu restorana.

Frizura zalizane punđe s pletenicama otkrila je prekrasne sjajne naušnice kao jedini modni dodatak, čime je fokus stavila na dizajn dekoltea vjenčanice u znaku nabranog visokog ovratnika i drapirane tkanine preko prsa.

Kristalni cvjetići i romantični ogrtač

Kao i većina mladenki posljednjih godina i ova španjolska modna influencerica imala je dvije vjenčanice. Za večernju proslavu ljubavi odabrala je minijaturnu haljinu bez rukava, izrađenu od ručno vezenog krepa s više od 500 kristalnih cvjetova i opremljenoj romantičnim slojem muslina od svile na jednoj od ruku.

Kako bi upotpunila ovaj ležerniji i moderniji imidž, mladenka se također htjela riješiti početne podignute kose i raspustiti kosu, pokazujući blago valovite pramenove.