NIKAD POEŽLJNIJI

Nijedan brend u ovom trenutku nije popularniji: Svi žele nositi komade s potpisom Miu Miu

18.10.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Moda je, nije to ništa novo ili nepoznato, podložna cikličkim promjenama, te se Lyst, najpoznatija modna tražilica na svijetu, pozabavio trenutačno najpopularnijim modnim brendovima za kojima luduju fashionistice, a predvodi ih talijanski Miu Miu

Komadi s potpisom poznate talijanske modne kuće bilježe vrtoglav uspon na ljestvicama popularnosti, a riječ je o brendu Miu Miu.

Lista najpopularnijih modnih marki i proizvoda u trećem kvartalu ove godine, prema Lystu, platformi koju svake godine koristi čak 200 milijuna ljudi za pretraživanje, ali i kupnju artikala poznatih brendova, dala je zanimljive rezultate.

Formula koja stoji iza Lystovih pokazatelja uzima u obzir ponašanje kupaca, uključujući pretraživanja na i izvan platforme, kao i preglede proizvoda i prodaju. Kako bi pratili zanimanje za određenim brendom i proizvodima, prate i statistike spominjanja na društvenim mrežama, ali i aktivnosti i angažmane širom svijeta tijekom tri mjeseca.

U HIT KOMADIMA

Miu Miu manija zavladala Parizom: Poznate dame blistale na reviji popularnog brenda

Pogledaj galeriju

Miu Miu je brend koji je ostvario najveći uspon kad se radi o popularnosti, i to ponajviše zahvaljujući svojim proizvodima koje svi žele - trendi balerinkama i torbi Arcadie - a taj porast iznosi vrtoglavih 342 posto!

S više od 223 milijuna pregleda na TikToku i kampanjom u kojoj se pojavljuju Emma Corrin, Ethel Cain i Zaya Wade, linija Miu Miu Fall Winter imala je snažan utjecaj na prodaju. Kardigan od kašmira s logotipom, drugi najpopularniji proizvod u ovom tromjesečju, brzo je dosegao it status, a njegovo pretraživanje poraslo je za 44 posto. U tromjesečju pod jakim utjecajem 'šušura' tijekom modnih tjedana treba istaknuti da je popularnost modne kuće Miu Miu skočila za tri mjesta, čak i ne uzimajući u obzir modnu reviju proljeće/ljeto 2024. u Parizu, održanu nakon rujanskog Lystovog kvartalnog izvješća.

ZNA KATIE HOLMES

Ovim cipelama ne možete pogriješiti, a fantastično se slažu s traperom

Pogledaj galeriju

Jacquemus se uspješno popeo čak za šest mjesta, na devetu poziciju, što je njegova najviša pozicija otkako postoji Lyst Index. Svojom jedinstvenom kampanjom - što, između ostalog, uključuje ogromnu, napuhanu verziju torbe Le Bambino koja pluta u moru i čamac balerine - francuski je brend bez sumnje u usponu.

I kako na kraju izgleda Lystov popis najuspješnijih brendova?

Prema analizi u trećem tromjesečju, na prvom je mjestu Miu Miu, a slijede sljedeći brendovi:

2. Loewe

3. Prada

4. Bottega Veneta

5. Versace

6. Saint Laurent

7. Moncler

8. Valentino

9. Jacquemus

10. Burberry

11. Diesel

12. Gucci

13. Dior

14. Balenciaga

15. Dolce & Gabbana

16. Louis Vuitton

17. Skims

18. Fendi

19. JW Anderson

20. Ferragamo