RASKOŠNO sLAVLJE

Pogledajte u kakvoj je vjenčanici zablistala dama s najviše plemićkih titula

15.10.2023 u 16:46

Bionic
Reading

Crkva San Miguel u španjolskom Cádizu ove je subote postala središtem raskošnog vjenčanja Victorije Elisabeth de Hohenlohe-Langenburg, vojvotkinje od Medinacelija i njezinog partnera, financijskog savjetnika francusko-argentinskog podrijetla, Maximea Corneillea

Pripadnici kraljevskih obitelji, aristokracija i jet set došli su oko jedan poslijepodne na spektakularno vjenčanje plemkinje s najviše titula u Europi.

Mladenka je u crkvu stigla u klasičnoj konjskoj zaprezi, a u tom trenutku otkrivena je raskošna vjenčanica koju je odabrala za ulazak u bračnu luku. S 43 službeno priznate titule u španjolskom plemstvu, mladenka je najtituliranija aristokratkinja na svijetu, a prikladno njima za vjenčanje je odabrala vjenčanicu od nekoliko slojeva luksuznih tkanina i raskošnog veza. Kruna i veo je izostao, no njihov nedostatak nadoknadio je šlep impozantne veličine.

  • +6
Vjenčanje vojvotkinje od Medinacelija Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

S prekrasnim buketom cvijeća u ruci, vojvotkinja je ušla u crkvu u pratnji mlađeg brata Alexandera, sadašnjeg markiza od Navahermose i vojvode od Ciudad Reala. Djeveruše u zelenim haljinama pridržavale su dugi šlep, dok je gomila okupljenih smještenih iza sigurnosnih ograda svojim pametnim telefonima pokušavala ovjekovječiti svadbene prizore.

Među najuvaženijim gostima ove svadbene ceremonije u Španjolskoj pronašao se nizozemski kraljevski par u pratnji prvorođene kćeri, princeze Amalije. Miriam al-Ghazi, rođakinja jordanskog kralja Abdullaha, također je prisustvovala svadbenom slavlju u pratnji djece.

Princeza Victoria Elisabeth von Hohenlohe-Langenburg, 20. vojvotkinja od Medinacelija, s 43 priznate titule u španjolskom plemstvu, postala je najtituliranijom aristokratkinjom na svijetu.