udobnost i stil

Stvorene u 60-ima, cipele za koje smo mislili da su staromodne vratile su se i izgledaju bolje no ikad

22.11.2022 u 11:19

Bionic
Reading

Dizajn nastao 1961. godine mnogi su donedavno smatrali zastarjelim, no on se vratio na modnu scenu i osvojio zaljubljenice u modu i njihove ormare. Njihovo ime? Pescura! Ovaj legendarni par cipela Scholl je dizajnirao prije više od 60 godina

Nevjerojatno, ali istinito: Schollove klompe Pescura vraćaju se u modu! Spajajući retro estetiku klompi sa seksi niskom petom sve popularnijih natikača, zvjezdana cipela 60-ih se vraća i predstavlja u više varijacija.

Detektiran u carstvu modne inspiracije, Instagramu, ovaj model ponovno je zavladao, potvrđujući svoj status kroz nekoliko zvjezdanih suradnji i krećući se već dobro utabanim putem (sjetimo se samo posebno ekskluzivnih verzija koje je modna kuća Céline zamislila 90-ih. Recept za uspjeh? Drveni potplat i prepoznatljiva zlatna ili srebrna kopča.

Schollova klompa Pescura vraća se na čelo modne scene

S time će se itekako složiti brendovi Ganni i Eres. Danska modna marka reinterpretirala je najlegendarnije Schollove modele kroz pet ekskluzivnih printova, a brend kupaćih kostima zamislio ih je u četiri ultravitaminske verzije.

Padom temperatura zraka mnoge it djevojke i modne influcencerice zamijenile su model u stilu natikača znatno čvršćim i toplijim klompama.

Scholl Pescura Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nema sumnje, riječ je o vrhunskoj investiciji koja daje prednost udobnosti, a da pritom ne zaboravi modnu dimenziju.