ganni x scholl

Anatomske natikače koje su se do sada kupovale u ljekarnama i nosile jer su udobne, na dobrom su putu postati vrući modni hit

12.05.2022 u 12:39

Bionic
Reading

Temperature su u porastu, čak se spominje i mogući toplinski val, a Ganni u suradnji sa Schollom ima idealnu kolekciju za ekstremne vremenske uvjete. Scholl sandale koje se uglavnom prodaju u ljekarnama, a kupuju ih oni koji iznad svega cijene udobnost ove sezone dobile su posve novo ruho

Dankinje su poznate po modnim kombinacijama koje slave slobodu kretanja i udobnost, a zanimljive i upečatljive stajlinge slažu kako od trendi komada tako i od klasičnih komada koji nemaju baš puno veze s modnim trendovima.

Tako su nedavno u fokus dovele obične japanke, a obuću namijenjenu plaži i bazenu isfurale su kao idealan modni dodatak uličnim stajlinzima. Predvodnica je bila Pernille Teisbaek, 'it' djevojka čijem se modnom stilu mnogi dive, a prstiće u japankama nisu propustile pokazati i druge influencerice nordijskog street stylea, Jeannette Madsen, Thora Valdimars i Emili Sindlev.

No, Danci su sada otišli korak dalje pa je tako Ganni, danski brend, ujedno veliki hit među trendsetericama predstavio suradnju sa Schollom, brendom poznatom po anatomskim natikačama.

Iskoristivši vladajuću popularnost klompi i udobnih sandala, Ganni, koji se pokazao kao senzacija sa svojim privlačnim, šarenim i udobnim modelima zajedno sa Schollom predstavlja pet modela natikača nastalih prema uzoru na drvene natikače iz 70-ih, model koji predstavlja vodeći dizajn tvrtke. Riječ je o modelu Pescura , sandalama na platformom i mini drvenom potpeticom koje će mnoge instantno vratiti u djetinjstvo.

Možda Scholl na prvu baš i ne zvuči zavodljivo ni trendi, no pogled na nove modele Pescura sandala lako bi vas moga navesti da promijenite mišljenje. Tako novi modeli dolaze u prepoznatljivim Ganni printevima, uključujući cvjetove, karirani uzorka i monograme i to sve u retro boji.

Ganni x Scholl Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

U skladu s održivosti koju njeguju oba brendna Pescura Ganni X Scholl sandale ručno su izrađene u Italiji od organskog pamuka, recikliranog poliestera i potplata od čistog certificiranog bukovog drveta. Slavna Dankinja čiji stil mnogi obožavaju tvrdi kako će ortopedske sandale ovog ljeta biti popularnije i od japanki, a kada je riječ o trendovima Pernille Teisbaek rijetko kada griješi.