TJEDNI HOROSKOP

Strijelcima, Jarcima i Djevicama smiješi se poslovni uspjeh, Škorpioni će uživati u popularnosti, a Ribe će biti rastresenije no inače

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 28.10.2019 06:09
 • Objavljeno 28.10.2019 u 06:09
tportal

Izvor: Alamy / Profimedia / Autor: Alexey Ivanov / Alamy

Brzina snalaženja u nepredviđenim okolnostima pomoći će Strijelcima u izbjegavanju zamki i prepreka, a u poslovnim kontaktima smiješi im se sreća. Jarcima je ovaj tjedan povoljan za iznošenje zamisli potencijalnim poslovnim partnerima i financijerima. Poslovna zamisao koja se Djevicama već neko vrijeme vrzma po glavi mogla bi se pokazati vrlo isplativom. Škorpionima će spoznaja da su drugi željni njihova društva djelovati poticajno na samopouzdanje. Budući da će Ribe biti rastresenije no inače, bilo bi dobro da se više oslone na suradnike

Splet nepredviđenih okolnosti potaknut će Ovnove da preispitaju osjećaje prema voljenoj osobi. Ne brzajte s donošenjem konačnih zaključaka. Čini li vam se da vas većina bližnjih ne razumije, prihvatite mogućnost da ste možda u krivu. Samouvjerenost vas može zavarati. Pokušate li u zadnji tren obaviti sve što ste trebali, mogli biste izgubiti živce i počiniti brojne pogreške.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +9
 • +6

Alessandra Ambrosio horoskopski je Ovan, rođena je 11. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zauzeti Bikovi unaprijedit će odnos s partnerom, a samci bi mogli završiti u zagrljaju osobe koja im uzrokuje leptiriće u želucu. Premda ćete biti željni izlazaka, nemojte zanemariti obiteljske obaveze. Misli će vam često vrludati, ali pokušajte se koncentrirati na posao. Ne dopustite da vam trenutak nepažnje uništi dosadašnji trud. Prijeti vam potrošačko ludilo.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Gigi Hadid rođena je u znaku Bika 23. travnja 1995.

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Blizanci, nadvladajte sumnje i strahove razumom, inače ćete biti sukrivci za narušavanje odnosa s bližnjima. Bez čvrstih dokaza ne optužujte partnera ili rodbinu da spletkare protiv vas. Nemate temelja za tretiranje suradnika kao suparnika. Svjesni su da ne bi bili uspješni bez vas, a i vi ste u jednakom položaju naspram njih. Dio raspoloživog novca odvojite za uređenje doma i okućnice.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Katie Price rođena je u znaku Blizanaca 22. svibnja 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Spoznaja da u odabraniku svoga srca imaju prijatelja i zanimljivog sugovornika Rakovima će rasplamsati osjećaje. Samcima se smiješi nova ljubav. Imate li priliku, iskoristite dio produženog vikenda za izlet ili posjet prijateljima. Umjesto da krećete u nove projekte, dovršite ono što ste započeli. Nije vrijeme za razmišljanje o dugoročnim ulaganjima i podizanju kredita.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Margot Robbie u horoskopu je Rak, rođena je 2. srpnja 1990.

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Lavovi, vaša veza zahtijeva intervenciju. Da biste ulili ljubavi novi život, prionite na njegovanje spona koje vas vežu uz voljenog. U slobodnim Lavovima iznenada će buknuti plamen strasti, ali onaj u kojeg su se zagledali neće biti jednako zagrijan. Ako ste zaposleni, nemojte pokušavati razvedriti nadređene i suradnike duhovitim dosjetkama jer ćete izabrati pogrešne trenutke.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +10
 • +7

Madalina Ghenea horoskopski je Lav, rođena je 8. kolovoza 1988.

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jaki utjecaji iz Škorpiona pomažu Djevicama dovesti u red mnoge aspekte njihova života. Ako vas nešto smeta u intimnoj vezi, krenut ćete u akciju pod geslom sve ili ništa. Koji god bude ishod, u konačnici će vam se isplatiti. Poslovna zamisao mogla bi se pokazati vrlo isplativom, ali važno je da je dobro razradite te da utvrdite potencijalne suradnike i poslovne partnere.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Erotske iskre frcat će kad se Vage tome budu najmanje nadale, no brzo će se pribrati i prilagoditi im se. Vage koje su u fazi zavođenja brzo će prijeći s poticajnih razgovora na usijane poljupce. Dobro će vam doći više vremena za drage ljude tijekom blagdana. Želite li obaviti sve što ste zacrtali, morate dobro isplanirati svaki potez. Umjesto da više toga radite u isti tren, obavljajte zadatke jedan po jedan.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Monica Bellucci rođena je 30. rujna 1964. u znaku Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Patrick Cannaux / KCS Presse / Profimedia

Zauzeti Škorpioni bit će prilično zadovoljni postojećim odnosom, a samci će se zbližiti sa zanimljivom osobom koja se doima dobrim 'materijalom' za vezu. Uživat ćete u popularnosti. Krupne ambicije mogle bi vas navesti na brzoplete poteze. Prije nego što preuzmete obaveze ili potrošite novac dobro preispitajte sve okolnosti. Ne ulazite u poslove koji nisu potpuno sigurni.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Veća otvorenost uz pomirljivost i toleranciju pomoći će Strijelcima zakrpati popucale spone u odnosu s partnerom. Slobodni Strijelci uživat će u neobaveznom flertu. Ishod vam neće biti važan - dovoljna će vam biti igra. Među novim poznanicima bit će i onih koji neće shvatiti vaše izravne šale. Pazite što kome govorite. Suspregnite potrošački optimizam.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Kim Basinger u horoskopu je Strijelac, rođena je 8. prosinca 1953.

Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

Jarcima u igri zavođenja tjelesna privlačnost neće biti dovoljna, kao ni drugoj strani. Morat ćete pokazati da se slažete mentalno i ideološki. Pazite da ne pokvarite ugodno druženje monologom o ozbiljnim temama. Radije zabavite prisutne šaljivim pričama. Ako vam ne padaju na pamet, priklonite se šutnji. Tuđa podrška i suradnja bit će od presudnog značenja za ostvarenje vaših poslovnih nauma.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jeff Bezos horoskopski je Jarac, rođen je 12. siječnja 1964.

Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Naprečac doneseni zaključci potaknut će Vodenjake na bezrazložan napad na partnera. Nemojte nametati svoju volju. Budete li tolerantniji prema bližnjima, vaši će odnosi procvjetati. Mnoštvo privatnih obaveza isprepletat će se s profesionalnim. Srećom, povoljno položen Mars u Vagi osposobit će vas za nošenje s izazovima i dovesti vas do uspjeha. Ako vam netko nešto duguje, ne pribjegavajte sili.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dok će Ribe težiti za nečim što nadmašuje prijateljstvo, njihova simpatija bit će sasvim zadovoljna trenutnim stanjem. No to neće biti njen konačan stav pod uvjetom da je ne pritišćete, nego pustite da se stvari odvijaju prirodnim tokom. Zajedničkim naporima sa suradnicima postići ćete bolje rezultate. Osobnim trudom ili zahvaljujući poklonu priuštit ćete si nešto o čemu maštate - vjerojatno putovanje.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Daniel Craig rođen je u znaku Riba 2. ožujka 1968.

Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!