UVIJEK SPONTANI

Ovo su najmanje predvidljivi horoskopski znakovi

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 06.10.2019 08:03
  • Objavljeno 06.10.2019 u 08:03
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Primoz Korosec / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako ste nepredvidljivi, zanimljivi ste i uzbudljivi, ali imate više loših strana. S vama je teško računati, vaši dogovori padaju u vodu, a vaša riječ ima malu vrijednost. Možda imate dobre namjere, ali vam nedostaje unutrašnji kompas zvan 'odgovornost' koji bi vas navodio u istom smjeru neovisno o promjenama vaših želja i interesa

U nastavku pogledajte koja četiri znaka najbolje odgovaraju ovom opisu.

Strijelac

On ide za svojim zadovoljstvom. Budući da vi ne znate što je u pojedinom trenutku izvor njegovog zadovoljstva, ne možete predvidjeti kojim će putem krenuti. Još važnije, ni Strijelac to ne zna unaprijed. On je spontan i ne pravi planove (ili ih mijenja u hodu). Odlično se snalazi u novim okolnostima i nema potrebe za dugim pripremama pa rijetko daje naznaku svojih idućih poteza.

  • +5
  • +2

Katie Holmes u horoskopu je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: NN

Vodenjak

Oni su djeca hirovitog Urana, planeta revolucija i preokreta. Ne osjećaju se obaveznima poštovati ičija pravila, pa ni vlastita. Ne dopuštaju ljudima da im bilo izrijekom ili prešutno naređuju što da rade. Žive u trenutku i misle svojom glavom, a svaki put misle iznova. To ih može navesti da postupe različito nego prethodni put...ili jednako. Da, i to je oblik nepredvidljivosti.

  • +8
  • +5

Amal Clooney horoskopski je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978.

Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan/ACE PICTURES / INSTAR Images / Profimedia

Blizanci

Oni se okreću kako vjetar puhne. I najmanji vanjski podražaj može ih navesti da odustanu od nakane i učine nešto sasvim drugo. Redovno se druže s brojnim ljudima i bave mnogim paralelnim aktivnostima koje je teško uskladiti. Već je i jedna nepreciznost ili jedno predomišljanje dovoljno da sruši cijelu konstrukciju njima i onima s kojima su se dogovarali.

  • +2

Naomi Campbell horoskopski je Blizanac, rođena je 22. svibnja 1970.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / MCC

Ovan

Njega je lako oduševiti i naljutiti, a u oba je slučaja njegova reakcija nagla i nedovoljno promišljena. U žaru trenutka izjavit će ljubav, otići na put, nešto kupiti, uložiti u biznis, ili će nekog obasuti uvredama, raskinuti odnos, dati otkaz, razbiti predmet, opaliti šamar. Osim što je nagao, Ovan ima reduciran strah pa se olako upušta u opasne, adrenalinske aktivnost kojih se drugi klone.

  • +6
  • +3

Sarah Jessica Parker horoskopski je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965.

Izvor: Profimedia / Autor: NN

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!