TJEDNI HOROSKOP

Strijelci i Jarci će nadopunjavati znanja, Škorpioni će više uspjeha imati na poslu nego u ljubavi, a Lavovi će više uživati u samom lovu nego u lovini

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 29.03.2021 06:36
 • Objavljeno 29.03.2021 u 06:36
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Matelly / Cultura RF / Profimedia

Vezani Jarci prednost će davati radu, učenju i liječenju dok će za druženje ostavljati malo vremena, a puno truda u nadopunu znanja i vještina ulagat će i Strijelci. Sam lov više će motivirati Lavove nego ulazak u vezu pa će početi s blagim kompliciranjem čim utvrde da su se dopali simpatiji. Škorpionima u novoj vezi razlike s partnerom u temperamentu i interesima postat će očigledne, ali suradnici će im se češće obraćati za pomoć jer će u njima prepoznati pronicljivog i sposobnog radnika koji ne bježi od izazova

Ljubavni život Ovnova bit će užurban i uzbudljiv. Odnos s partnerom trpjet će uspone i padove, ali će konačna bilanca biti vrlo povoljna. Visoka energija i nabujala ambicija gonit će vas do uspješnog obavljanja zadataka. Kojim god se poslom bavite, isticat ćete se zalaganjem dok ćete malo šepati na području preciznosti i snalažljivosti.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +27
 • +24

Sarah Jessica Parker je horoskopski Ovan, rođena je 25. ožujka 1965.

Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Bikovi, osluškujte signale voljenog. Ne budete li obzirniji, s pravom će vam zamjeriti da ga zapostavljate. Imate li dobro opravdanje, iznesite mu ga. Slobodni bi Bikovi mogli biti previše nestrpljivi i nasrtljivi u zavođenju. Krcat poslovni ili školski raspored prisilit će vas da odustanete od nekih privatnih planova. Usput će netko tražiti pomoć u radu ili učenju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Jessica Alba je rođena u znaku Bika 28. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naglost i nepredvidljivost obilježit će ljubavni život Blizanaca. Partner će biti sklon udovoljavati vašim željama, ali će mu strpljenje biti ograničeno. Ako vaš posao uključuje komunikaciju, bilo uživo, pismeno ili telefonski, ostavljat ćete dobar dojam ljubaznošću i susretljivošću, ali će vam se povremeno potkrasti pogreška. Budite pažljivi i spremni konzultirati se s iskusnijima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Obiteljske obaveze ili radovi u kući ispunit će Rakovima velike dijelove dana. Briga o djeci ili starijima zahtijevat će dosta energije, a vaš pristup ovisit će o njihovoj pristojnosti i zahvalnosti. Potrošit ćete puno snage na manje važne dijelove posla ili na projekte kojima niste dorasli ili su pravno upitni. Ne budite tvrdoglavi i radite ono od čega ćete najlakše izvući korist.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodni će Lavovi biti uočljivi i zavodljivi. Uspješno ćete istaknuti svoje vrline i namamiti nekog po vašem ukusu. Ako ste u vezi, vi i vaš izabranik natjecat ćete se u dramatičnim izrazima ljubavi i strasti. U pozitivnom ste razdoblju za pronalaženje posla, dobivanje dozvola i ugovaranje ili reprogramiranje kredita. Dovoljno ste snažni da srušite poneku prepreku.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Karlie Kloss je horoskopski Lav, rođena je 3. kolovoza 1992.

Izvor: Profimedia / Autor: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svakodnevne obaveze udaljit će Djevice od voljenog, a njegovi prigovori natjerat će vas na još dublje povlačenje u sebe. Preduhitrite krizu pravovremenom najavom da ćete biti zauzeti zbog konkretnih poslova ili zdravstvenih procedura. Povremena sumnja u sebe i svoje sposobnosti neće vas omesti u uspješnom dovršavanju zadataka. Upravljajte oprezno novcem.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Ashley Roberts je u horoskopu Djevica, rođena je 14. rujna 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Neke naznake navest će dio Vaga na pomisao da je partnerova ljubav izblijedjela. Tražit ćete dublje značenje u svakoj njegovoj riječi i izjavi, no tjeskoba će vas ometati u razumijevanju. Vaša vjera u profesionalne sposobnosti bit će vrlo nestabilna. Naizmjence ćete vjerovati da su tuđi prigovori plod zavisti i da su drugi u pravu što vas podcjenjuju. Vaš će se pesimizam pokazati neutemeljenim.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +28
 • +25

Catherine Zeta-Jones je horoskopska Vaga, rođena je 25. rujna 1969.

Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Škorpioni, ranije je tjelesna strast skrivala ono što vas razdvaja, ali sad ćete se oboje morati pozabaviti s tim. Neki će Škorpioni priznati poraz i odustati od osvajanja u koje su mnogo uložili. Pametnim intervencijama i savjetima učvrstit ćete položaj i steći naklonost kolega s kojima dosad niste bili bliski. Škorpioni studenti bit će jednako cijenjeni.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelcima će se na romantičnom planu stvari odvijati po njihovim željama. Jedna će vam okolnost omogućiti da bez stresa stupite u razgovor s nekim dopadljivim. Proučavanje stručnih sadržaja bit će vam podjednako zadatak i izvor zadovoljstva. Neki će zaključiti da je prikladno vrijeme za nastavak školovanja ili stručno osposobljavanje.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Petra Ecclestone je rođena u znaku Strijelca 17. prosinca 1988.

Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarci samci će htjeti dokaz svoje privlačnosti, ali ne i ozbiljnu vezu. Davat ćete nedvosmislene signale udvaraču, no kad pokaže zanimanje za vas, ponašat ćete se kao da ste se ohladili. Bit ćete u dvojbi između samostalnog obavljanja posla ili uz pomoć suradnika. Onaj tko bi vam se pridružio u radu usporio bi vas i živcirao pa biste na kraju svejedno morali dovršiti sve sami.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjaci će imati izoštren njuh za muškarce ili žene s kojima dijele mentalitet i interese. Kad prepoznate odgovarajućeg kandidata, prići ćete mu s puno vjere i optimizma. Nastojat ćete se predstaviti na što bolji način. Služit ćete se svim trikovima iz priručnika za uvjeravanje, uključujući laskanje i lažna obećanja. Vaša će taktika uroditi plodom i dovesti do porasta vašeg ugleda.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će imati teškoća u približavanju partneru jer će biti zauzet raznim obavezama i drugim sadržajima privatnog karaktera. Šale i duhovite primjedbe, ali ne na njegov račun, bit će vaše jako oružje za privlačenje pažnje. Materijalna pitanja zaokupljat će vašu pozornost. Iznos i naplata dohotka bit će vam važniji od sadržaja posla, ali nemojte nikom dati do znanja što vam je prioritet.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!