top izbor

Najpoželjniji kaputi sezone: Ovih šest modela donose eleganciju i toplinu

06.10.2021 u 14:22

Bionic
Reading

Ni jedan modni komad ne oblikuje jesenskih i zimski stajling tako kao kaput. Bilo da se radi o elegantnom, sportskom ili minimalističkom modelu, trendovi kaput za sezonu pred nama uključuju stilove za svačiji ukus, ali i džep

Temperature su se polako ali sigurno počele spuštati, te je krajnje vrijem da krenete u potragu za pravim kaputom za kasnu jesen i zimu, modelom koji će vas grijati, ali i uljepšavat svaki stajling tijekom narednih mjeseci.

Vrlo trendi prošiveni kaputi, modeli s remenom u struku, kaputi oštrih krojeva izrađeni od umjetne kože – izbor je doista velika, a ovo je šest najvažnijih trendova sezone za koje nije nužno izdvojiti veliku svotu novca, a sjajan izgled je zagarantiran.

  • +12
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prošiveni kaputi

Klasični prošiveni kaputi u dugim verzijama ove sezone zavladali su modnim pistama, a sada su se prelili i na uličnu modu. Ovi modeli dokazuju kako trendi model kaputa itekako može istovremeno biti jako topao, ali i elegantan.

Kaputi s remenom u struku

Klasika koja čak i ne mora izgledati 'klasično'. Ovaj model vrlo lako je nosiv uz sportski stajling i tenisice, ali i elegantnu dnevnu kombinaciju. Kaputi ovog kroja doista su bezvremenskog stila, a ove sezone doista ne možete pogriješiti s ovim must-have modelom, a favoriti modnih profesionalaca su modeli u bež i smeđoj boji, ali i boji devine dlake.

Kaputi u jarkim bojama

Kaputi u jarkim, šarenim bojama obilježit će hladnu sezonu pred nama. Djeluju poput doze dobrog raspoloženja i odmah vraćaju osmijeh na lice. Nesumnjivo podižu svaku kombinaciju i s ovim modelima ne možete proći nezapaženo.

Kaputi kockastog kroja

Ove sezone kaputi kockastog kroja koji vješto ističu, ne napadno već vrlo stilski dotjerano, djeluju vrlo elegantno. Ako ste sumnjičavi oko kockastog kroja, ne brinite: bit ćete pošteđeni siluete 80-ih. Dapače, ovaj kroj vizualno izduljuje gornji dio tijela i daje vrlo chic dodir, savršen i za uredski stajling.

Kaputi od umjetne kože

Jedan od najvažnijih trendova 2021. godine kada su u pitanju kaputi definitivno su modeli od umjetne) kože. Bilo u crnoj, smeđoj ili čak šarenoj boji - kaput od umjetne kože ove sezone odlično se slažu sa svakim stilom i stajlingom koliko god jednostavan bio te ga pretvara u privlačan outfit.

Topli, predimenzionirani kaputi

Kaputi su tajno oružje protiv niskih temperatura i ružnog vremena, posebice za one koji loše podnose hladnoću. Sličan prošivenom kaputu, ovaj model je većih dimenzija, omogućuje da potpuno 'utonete' u njegovu mekoću, no zato nije ništa manje elegantan.