dva sjajna stajlinga

Vječna elegancija koja ne trpi pogreške: Brigitte Macron ima odličan kaput i čizme koje ćete odmah poželjeti u svom ormaru

29.09.2021 u 10:33

Bionic
Reading

Brigitte Macron dobro je poznata po svojim elegantnim izdanjima i stilski dotjeranim izdanjima, a kada se radi o javnim događajima na kojima često prati supruga, predsjednika Emanuela Macrona, francuska prva dama gotovo nikad ne griješi, a dokazuju to i dva nova odlična stajlinga

Francuska prva dama Brigitte Macron pridružila se suprugu u posjeti muzeju Louvre gdje su im se na izložbi 'Pariz-Atena: Rođenje moderne Grčke' pridružili i grčki premijer Kyriakos Mitsotakis te njegova supruga Mareva Grabowski.

Za tu prigodu Brigitte Macron odabrala je još jedan besprijekorno elegantan stajling. Vrlo jednostavan, ali itekako efektan jesenski stajling dodatno je osvježila midi kaputom u kraljevsko plavoj boji, a kombinaciju koja je uključivala elegantnu bijelu bluzu i crne hlače, zaokružila je sjajnim modnim dodacima; malom kožnom torbicom te čizmama koje plijene pažnju. Odličan jesenski model čizama dizajn je francuske modne kuće Louis Vuitton, a glatki gornji dio je u obliku čarape s blok petom od 9 centimetara obučenom u smeđu kožu i ukrašenom logotipom brenda.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Minimalizam, jednostavne i pročišćene linije, dobro odabrani modni detalji i krojevi koji laskaju njezinoj figuri osnovna su pravila odijevanja od kojih francuska prva dama ne odstupa, a ovim stajlingom pokazala je kako dobar stil doista leži u laskavim krojevima i efektnim detaljima.

Još jedan takav stajling pokazala je kasnije istoga dana prilikom posjete Nacionalnoj knjižnici Francuske. Za taj službeni izlazak Brigitte je posegnula za čistom elegancijom u crnoj boji. Tamno odijelo suptilno je razigrala bluzom s uzorkom lanca i klasičnim čizmama s tanjom petom te još jednom modno briljirala.

Prilikom odabira cipela i torbica Brigitte vrlo često nosi modele francuskog brenda, a modne kombinacije stilski su usklađene s prepoznatljivim francuskim modnim izričajem. Tako se nerijetko odlučuje za slojevite stajlinge koji prate estetiku nacionalnog stila: vrlo su chic, pročišćeni i nenametljivi.