KLASIČNI KOMAD

Štedljiva Kate Middleton izgleda sjajno u kaputu popularnog španjolskog brenda koji vole i Hrvatice

22.01.2020 u 21:26

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea, jedna od najomiljenijih članica britanske kraljevske obitelji, velika je modna inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu

Kate Middleton često kombinira odjeću skupocjenih dizajnera no usprkos tome što si može priuštiti i najskuplje krpice, supruga princa Williama ne libi se nositi ni komade s potpisom svima pristupačnih brendova.

  • +19
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

Osim što bez greške skuplje i jeftinije komade, baš poput španjolske kraljice Letizije, štedljiva vojvotkinja rado i reciklira odjeću zbog čega je stekla velike simpatije britanske i svjetske javnosti.

Nakon što je sve oduševila u efektnoj crvenoj haljini s potpisom Needle & Thread čija je cijena oko 3500 kuna, a dostupna je i na popularnoj web trgovini Asos, prilikom posjeta Cardiffu se pojavila u još jednom elegantnom komadu koji je plijenio poglede.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Riječ je o klasičnom kaputu u trendi boji devine dlake za kakvima luduju trendeseterice, a Kate se odlučila za model španjolskog brenda Massimo Dutti čije kreacije vole i Hrvatice.

Ovaj vječiti kaput s dvostrukim kopčanjem po prihvatljivoj cijeni (oko 1400 kn na sniženju) naglasio je besprijekornu liniju 38-godišnje brinete.

Kaput je uparila s crnim čizmama od baršuna, dolčevitom i suknjom leopardskog uzorka s potpisom fashionistica vrlo drage Zare koja je na sniženju koštala oko 80 kuna, a kosu je stilizirala u blagim uvojcima.

Zanimljivo je kako i Meghan Markle cijeni komade s potpisom istog brenda: i ona se nedavno pojavila u kaputu s potpisom Massima Duttija prilikom posjeta prihvatilištu za životinje u Londonu prije nego je otputovala u Kanadu.