FASHION GURU

Kakve su ovo haljine na Jeleni i Ivani? Tako zgodne djevojke staviti u nešto ovako modni je zločin

 • 22.01.2020 u 14:07

 • Bionic
  Reading

  Voditeljice dodjele glazbenih nagrada Cesarica Ivana Mišerić i Jelena Lešić svojim su stajlinzima odudarale od izvođača i uzvanika. Mora da se netko dobro zabavljao pokušavajući spojiti tu pozornicu koja kao da je posuđena iz emisije 'Lijepom našom' i njihovu odjeću, zaključio je Fashion Guru

  Moram priznati da mi je jučerašnja dodjela Cesarice izgledala dosta sklepano, ali neću o tome, već o voditeljicama Ivani i Jeleni ili, da budem precizniji, o njihovim kikljama.

  Gledajući tu scenu i njihovu odjeću, to mora da se netko dobro zabavljao pokušavajući spojiti to dvoje. Prvenstveno njihova odjeća i scena nikako ne idu zajedno, kao ni s cijelim konceptom i stajlingom ostalih izvođača - ništa na njima nije imalo veze s vezom.

  • +73
  Cesarica 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

  Ovaj tip haljine možda je dobar za neku svadbu, maturalnu zabavu, bal ili sličnu proslavu, ali prezentirati se u onoj dvoranici s muzičarima koji su došli normalno odjeveni i sa scenografijom koja izgleda kao da je posuđena iz emisije 'Lijepom našom' stvarno nije na nivou. A i tako zgodne djevojke staviti u to modni je zločin.

  Inače je sve bilo dosta tamno, crno, teško se išta moglo razlikovati, ali njihove haljine s čipkom, šljokicama, epoletama i sličnim dodacima stvarno su bile nepotrebne. Ako baš moram birati između njih dvije, moram reći da Ivana ipak ima bolju.