LEGENDARNE STARKE

Ne znate kako nositi kultne tenisice koje će uvjerljivo vladati gradskim ulicama? Evo nekoliko ideja

12.04.2021 u 15:07

Bionic
Reading

Kako je objavila najpoznatija modna tražilica na svijetu, proljeće i ljeto obilježit će legendarne platnene tenisice koje su se nakon nekoliko sezona izbivanja vratile na modnu scenu

Popis ljubiteljica kultnih tenisica prepoznatljivog izgleda, koje su se počele proizvoditi prije više od 100 godina, svakim je danom sve veći.

Model Converse Chuck Taylor All Star obožavaju i Mila Kunis, Diane Kruger, Ana de Armas, Lucy Hale, Olivia Wilde, Diane Keaton...

Starke rado nosi i potpredsjednica SAD-a Kamala Harris, i to na svoj poseban način - sa sakoima i biserima.

  • +14
Konversice Izvor: Promo fotografije / Autor: Converse

Upravo je i modna tražilica Lyst izvijestila da pretraživanje za ovim kultnim modelom raste iz tjedna u tjedan, što nimalo ne čudi jer ove šarmantne tenisice s buntovnom notom s lakoćom se uklapaju u svaki stil i pristaju svima.

Velika je obožavateljica kultnih konversica i poznata modna pedeset plus influencerica Carmen Gimeno te ih s puno stila kombinira sa suknjama ili haljinama i stvara genijalne kombinacije.

  • +4
Diane Keaton Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove praktične tenisice s gumenim potplatom jedan su od najprepoznatljivijih modela na svijetu, a od 1917. godine prodano ih je više od milijardu komada diljem svijeta.

Ako niste sigurni kako nositi ove vječite tenisice prepoznatljivog šarma, nadahnut će vas ovih nekoliko prijedloga:

Starke u kombinaciji sa sakoima

Manekenska zvijezda Kaia Gerber također ima zavidnu kombinaciju kultnih konversica, a jedan od njoj najdražih modela su visoke tamnoplave ili crne starke koje kombinira sa sakoima. Mladenački i cool.

Starke u kombinaciji s trenirkama

Kao nekadašnje košarkaške tenisice, starke izgledaju bez greške i u kombinaciji s ležernijim modelima hlača, poput npr. jogger hlača ili donjih dijelova trenirki. Nećete pogriješiti ni ako ih spojite s tajicama - njihova svestranost je upravo ono što ih čini idealnima za aktualne comfy/athleisure modne trendove koje je potaknula pandemija.

Starke u kombinaciji s minicama

Da konversice izgledaju genijalno kad ih spojite s minicama, dokazuje i mlada glumica Camila Morrone, djevojka Leonarda DiCaprija, koja je svoje crvene visoke starke spojila s kratkom crnom mini haljinom i bajkerskom jaknom. Slatko i ženstveno, ali s buntovničkom vibrom.

Starke u kombinaciji s maksi haljinama

Maksi haljina i konversice odličan su modni par, a to je nebrojeno puta dokazala i nenadmašna modna ikona Carmen Gimeno. Ako sumnjate da je to dobar odabir, vjerujemo da će vas razuvjeriti njezin Instagram, omiljeno odredište brojnih zaljubljenica u modu.