rania od jordana

Slovi za najbolje odjevenu kraljicu, a sada je to dokazala još jednim moćnim stajlingom

03.10.2023 u 09:53

  • +2

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: MARK MARLOW / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gotovo dvije tisuće delegata iz više od 190 zemalja okupilo se u Belfastu na globalnom summitu za mlade lidere, a među govornicima je i jordanska kraljica Rania koja je, osim govorom, pažnju privukla i moćnim stajlingom

Globalni summit One Young World održava se u Sjevernoj Irskoj u znak sjećanja na 25. godišnjicu potpisivanja Sporazuma na Veliki petak. Summit je okupio dvije tisuće budućih lidera iz cijelog svijeta u Belfast kako bi razgovarali o nekim od najvećih problema s kojima se svijet suočava i kako ubrzati društveni učinak. A u svom obraćanju kraljica Rania pozvala je mlade vođe u Belfastu da 'prenesu bolji svijet' na buduće naraštaje.

No, osim govorom kraljica Rania, čije modne kombinacije su vječna inspiracija, pažnju je privukla i doista moćnim stajling. Kraljica je inače vrlo vješta u kombiniranju elegantne klasike s dodatkom kakvog trendi komada. No, ovog puta posegnula je za nečim doista upečatljivim.

Na pozornicu je izašla odjevna u svijetlo sivo odijelo koje je kombinirala s bijelom bluzom, a riječ je o Diorovom odijelu od vunenog kepera originalno dizajniranog kao dio muške kolekcije. Međutim, Raniji je muško odijelo pristajalo kao saliveni, a kraljica je ovim potezom potvrdila sve istaknutiji pokret u modnom svijetu u kojem se brišu granice između spolova, a dobar kroj omogućuje univerzalnost odjevnih komada.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju

Jordanska kraljica, koju mnogi s razlogom smatraju jednom od najbolje odjevenih pripadnica kraljevske obitelji, hlače istaknuto širokih nogavica i klasični dulji sako kombinirala je s cipelama vrtoglavo visokih potpetica i time dodala dozu ženstvenosti. A poseban detalj činili su i odvojivi rukavi s trakicom za stezanje koji su čitavom looku dali pomalo urban i futuristički prizvuk. Moramo priznati, kraljica Rania modu ima i u malom prstu, a odlično se snalazi čak i u muškom ormaru.

  • +23
Dior revija Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON