dobar spoj

Kraljica Rania pokazala je nenadmašan stajling: Plisirana suknja i bijela košulja sjajno se slažu

08.09.2023 u 14:57

Bionic
Reading

Jordanska kraljica, poznata po besprijekornom stilu, na posljednjem u niz kraljevskih događanja pojavila se s nepogrešivom kombinacijom: bijelom košuljom i midi suknjom. Ovaj stajling izaziva ljubav na prvi pogled

Kada je riječ o stilskim ikonama i najbolje odjevenim ženama svijeta, nemoguće je ne spomenuto jordansku kraljicu Raniju.

Otkako je 1999. godine preuzela ulogu kraljice, Rania, koja je u braku s kraljaem Abdullahom II., ostavila trajan trag u modnoj industriji zahvaljujući svojoj sofisticiranosti i poznatoj sposobnosti kombiniranja klasičnih komada sa suvremenim detaljima: čiste linije, žive boje i dobro odabrani detalji ili dodaci tajna su njezinoj uvijek besprijekornog stila.

Stoga ni ne čudi da baš svaki njezin stajling izazove veliku pažnju, a kraljica sa svojim modnim kombinacijama baš uvijek posluži kao sjajna modna inspiracija.

Kraljica Rania sudjelovala je na događanju s mladim poduzetnicima iz svoje zemlje i, kao i obično, izgledala je spektakularno. Za tu je prigodu odabrala nenadmašan outfit, spoj klasične muške bijele košulje s pastelno plavom plisiranom midi suknjom. A Što se modnih dodataka tiče, bile su tu cipele na petu, prljavobijele štikle s potpisom Jimmyja Chooa, zelena bucket torba brenda Elleme te Loeweov remen.

Naravno, i ostatak stajlinga bio je dizajnerski. Tako je odličnu inačicu klasične bijele košulje pronašla kod brenda Bite Studios, a izdvajala se blago volumioznim midi rukavima, odličnom varijantom za prijelazno razdoblje. Ipak, u prvom planu bila je asimetrična plisirana suknja, nježne plave boje s potpisom britanskog Joseph, dizajnerskog brenda prepoznatljivog po besprijekornoj liniji osnovnih luksuznih stvari.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju