poslovna elegancija

Kraljica Rania nosi jednu od najljepših kombinacija bijele košulje i pencil suknje

19.09.2023 u 08:56

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: BENOIT DOPPAGNE / Belga Press / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Rania stigla je u New York povodom 78. zasjedanja Opće skupštine UN-a, a njezini modni odabiri, posve očekivano, ponovno su se našli na meti pozornosti

Bilo da se radi o glamuroznom događaju, dnevnom izlasku ili službenom kraljevskom angažmanu, jordanska kraljica Rania redovito dokazuje da se savršeno snalazi kada je moda u pitanju.

Kraljica Jordana uvijek vrlo uspješno spaja tradicionalne elemente s nosivom klasikom, a njezin stil zanimljiv i vrlo laskav spoj stroge klasike i besprijekorne elegancije s primjesama trendovskih komada.

Na marginama 78. zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda organiziran je ručak Women Rise Luncheon, a na njemu su se, među ostalima okupile udovica princa Frisa, nizozemska princeza Mabel od Orange-Nassaua, belgijska kraljica Mathilde od Belgije i jordanska kraljica Rania. Prilika je zahtijevala besprijekornu eleganciju, onome u čemu se u Rania itekako dobro snalazi.

Kraljica je za ovu prigodu pronašla savršeno klasično komade osvježene upečatljivim detaljima. Tako je vječnu bijelu košulju zamijenila vrlo chic dvoslojna verzija Alexandera McQueena dvostrukih rukava i geometrijskog izreza. Uz nju se odlično uklopila Max Marina pencil suknja, u narančastoj boji sa širokim pasicom koja laskavo djeluje na siluetu.

rania, modna inspiracija

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljica, a nitko poput nje ne kombinira trendove s klasikom

Pogledaj galeriju